Óvodáskorúaknál szülinapi buli hogy működik?

válasza:Hát, sokféle verzió van szerintem.
Az én 5 évesemnek idén volt először szülinapi bulija, 3 szomszéd gyereket meg 3 ovis csoporttársat hívott el, mondjuk mi város melletti aggloban lakunk, itt pont minden szülőt ismertem, akinek a gyereke jött 🙈
Nálunk volt olyan szülő, aki maradt - pl. a szomszédok, egyrészt mi is dumáltunk a buli alatt, másrészt ennyi gyerekre szerintem nem árt több szülő. Ahol eleven fiúk vannak, ott pláne.
Volt egy ugrálóvár, 80%-ban abban voltak. Kb. fél 3-tól fél 7-ig tartott, ez még május vége vol, utána már sötétedett. Kis nasik voltak, chips, szendvics meg torta.
De ismerős volt olyan bulin, ahova kvázi csak a gyerekeket várták. Pl. a szomszéd kislány lányos buliba ment télen, ott bent voltak és azt mondja, rajzoltak meg babáztak, ház oda nyilván elég egy szülő is 🙈 Nálunk 7 rohangalós, ugrálós fiu volt és kinti buli, az kicsit más kategória.

válasza:

válasza:

válasza:Írószerbe lehet kapni szülinapi meghívót borítékkal. Kitöltöttük a fontos adatokkal, bevittük az oviba és àtadta azoknak a gyerekeknek, akiket meg akart hívni. A gyerekek betették a meghívót a zsàkukba és hatavitték, megmutattàk otthon a szülőknek.
Ennyi az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Nem lesz baja ebből később?
Hány évesen? Hogyan esett teherbe? Hogyan alakult a későbbi sorsa?
Vagy már nincs erre igény? Gondolom ott tudnának még ismerkedni, kalandozni, ha már máshol nem nagyon lehet
Az összes tanár részt vesz vagy csak az ofő? Mikor tartják, a ballagás előtt vagy után? Nálunk elég érdekesen alakul, érdekelne máshol hogyan oldják meg ezt. Tartanak-e még bolondballagást és szerenádot felétek?
El szeretnék menni Bp-re bulizni egy barátnőmmel. Anyukám nem akar elengedni, mert hogy Budapest veszélyes, pláne hogy ketten leszünk csak és nincs tapasztalatom. Párszor voltam már fent bulizni tesókkal vagy több baráttal. Értem, hogy aggódik, de szerintem már erről...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!