Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Óvodáskorúaknál szülinapi...

Óvodáskorúaknál szülinapi buli hogy működik?

Figyelt kérdés
Hogy hívjátok meg ha nem ismeritek a szülőket?Szülők maradnak vagy ott hagyjak a gyerekeket?Rendes ebéd van vagy csak nasi/falatkák?Készültök programokkal vagy szabad játék?

ma 12:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát, sokféle verzió van szerintem.

Az én 5 évesemnek idén volt először szülinapi bulija, 3 szomszéd gyereket meg 3 ovis csoporttársat hívott el, mondjuk mi város melletti aggloban lakunk, itt pont minden szülőt ismertem, akinek a gyereke jött 🙈

Nálunk volt olyan szülő, aki maradt - pl. a szomszédok, egyrészt mi is dumáltunk a buli alatt, másrészt ennyi gyerekre szerintem nem árt több szülő. Ahol eleven fiúk vannak, ott pláne.

Volt egy ugrálóvár, 80%-ban abban voltak. Kb. fél 3-tól fél 7-ig tartott, ez még május vége vol, utána már sötétedett. Kis nasik voltak, chips, szendvics meg torta.

De ismerős volt olyan bulin, ahova kvázi csak a gyerekeket várták. Pl. a szomszéd kislány lányos buliba ment télen, ott bent voltak és azt mondja, rajzoltak meg babáztak, ház oda nyilván elég egy szülő is 🙈 Nálunk 7 rohangalós, ugrálós fiu volt és kinti buli, az kicsit más kategória.

ma 12:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi mi is pont ezt tervezünk szintén 5 évesnek!Akkor külön játékot nem tervezek én sem.
ma 13:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi egyszer tartottunk egy kisebb házibulit, 3 gyereket hívtunk meg az oviból/családból, ott a szülőket annyira ismertem már, hogy az ovi öltözőben megszólítottam és így történt a meghívás. Akkor a szülők is jöttek, elbeszélgettünk abban a pár órában, amíg a gyerekek elvoltak egymással. Nyár volt, pancsoltak is, sütöttünk pizzát, volt torta. De aztán az oviban az lett a rendszer, hogy kb a teljes csoportot meghívták játszóházba, így a következő években már mi is oda szerveztük. Ennyi gyerekre más opció nem igazán létezik amúgy sem, itthonra nem hívnám meg őket, mert hely sincs, na meg ennyi gyerekre vigyázni egy nem gyerekbiztos-körbezárt területen, hát... :D Akárhány szülő is van ott, azért az nem egyszerű.
ma 15:08
 4/5 anonim ***** válasza:
5 éves szülinap: 5 barátot hívtunk át+ a tesója, így voltak hatan. Ebből 2 gyerek szülő nélkül volt (4 és 5 évesek), a többinél ott volt az anyuka, de ők a barátnőim is. Én csináltam nekik egy elemlámpával sötét lakásban mászkáló rejtvényes kincskeresést (novemberben volt), aztán egy kézműves foglalkozást (kőfestés), illetve nyilván tortáztunk is egyet. 2 óra volt az egész, de nagyon fárasztó volt. A következő szülinapot csak egyetlen baráttal ünnepeltük, és annak is jött az anyukája, otthon tortáztunk, aztán egy nagy játszóházba mentünk el hétköznap (amikor alig voltak, az egész hely szinte csak az övék volt), és ott azt kaptak a büfében, amit akartak. Na, az szuper volt, a másik gyerekkel is így csináltuk utána. A szülők akkor szoktak inkább ott maradni, amikor barátok is, mert a tortával is a gyerekeknek szoktak készülni, a szülőkre nem szokták tervezni.
ma 15:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Írószerbe lehet kapni szülinapi meghívót borítékkal. Kitöltöttük a fontos adatokkal, bevittük az oviba és àtadta azoknak a gyerekeknek, akiket meg akart hívni. A gyerekek betették a meghívót a zsàkukba és hatavitték, megmutattàk otthon a szülőknek.

Ennyi az egész.

ma 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Ismersz olyan lányt, aki tinikorában szült?

Hány évesen? Hogyan esett teherbe? Hogyan alakult a későbbi sorsa?

Tartanak még házibulikat a fiatalok?

Vagy már nincs erre igény? Gondolom ott tudnának még ismerkedni, kalandozni, ha már máshol nem nagyon lehet

Általános iskolás 8.osztályos gyerekeiteknél, hogyan zajlik a ballagás előtt a bankett? Buli lesz, táncos - vagy csak leülnek enni együtt? Ha igen,...

Az összes tanár részt vesz vagy csak az ofő? Mikor tartják, a ballagás előtt vagy után? Nálunk elég érdekesen alakul, érdekelne máshol hogyan oldják meg ezt. Tartanak-e még bolondballagást és szerenádot felétek?

Szerintetek mennyire lehetek önálló 19 évesen?

El szeretnék menni Bp-re bulizni egy barátnőmmel. Anyukám nem akar elengedni, mert hogy Budapest veszélyes, pláne hogy ketten leszünk csak és nincs tapasztalatom. Párszor voltam már fent bulizni tesókkal vagy több baráttal. Értem, hogy aggódik, de szerintem már erről...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!