Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan legyen megint tejem?

Hogyan legyen megint tejem?

Figyelt kérdés
16 hetes a kisfiam. Sajnos a születése után nem sokkal kiderült, hogy gondok vannak a veséjével, sokat voltunk kórházban, a tejem elkezdett apadni, tápszeres lett a baba, majd nálam merültek fel gondok és olyan gyógyszert kaptam ami mellett tilos volt szoptatni, ezért fejtem. Még jelenleg gyógyszert szedek, de már szoptathatok mellette, mert nem annyira erős, viszont a sok bogyótól meg egyébtől 3 óránként csupán 50 ml tej termelődik a két mellben összesen. Mindenképpen akarok szoptatni. Mit tegyek? :( Elkeseredtem már teljesen.
2014. máj. 14. 12:50
 1/4 Mays ***** válasza:
Gyotorni, gyotorni es utana is gyotorni..szoptatas utan. Mecsek tea nagyon jo, gondolom mar probaltad vagy magaban edeskomeny
2014. máj. 14. 12:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is visszahoztam!!!! Most 9,5 hónapos. 3szor mecsek teát ittam, mellé + 2 -3 liter vizet, fejtem, sokat tettem cicire , barnasör (alkoholmentes) és homeo golyók. Talán az segített a legtöbbet. Meglesz! Ügyi leszel. Az éjjeli szopi/fejés a legfontosabb!!!
2014. máj. 14. 14:06
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Hát, éjjel max fejni tudok, mert egész éjjel alszik a fiam. 8-10 órát simán átalaszik. Milyen homeobogyó volt ha megkérdezhetem? Vman vmi neve? :) Most iszok sokat, hátha segít, és cicire teszem mindig.
2014. máj. 14. 15:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Urtica urens a neve. Reggel és este 5-5 golyócskàt elszopogattam. Az éjjeli fejés kell egy darabig. De visszajön a teljes mennyiség. Nekem 3 hónaposan cseppek voltak. Most pedig még reggel és este szoptatok kb 150 mlt ;)
2014. máj. 15. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!