Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 6 hete szültem gátmetszéssel,...

6 hete szültem gátmetszéssel, külső-belső varratom lett. Kívül már nem is látszik a helye, viszont ha pl gugolok vagy leülök a WC-re fáj mintha mindjárt szétszakadna..Szerdán megyek a kontrollra, addig is érdekelne hasonló tapasztalat. Ez normális ?

Figyelt kérdés
Tudom hogy biztosat az orvos mond, de félek nehogy valami rosszul sikerült..

2023. ápr. 16. 14:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Tapints be a hüvelyedbe. Ha épnek érzed, akkor csak feszül a hegg. Szülés után én hónapokig nem bírtam gugolni.
2023. ápr. 16. 14:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

(1. heg, guggolni)

Kérdező, sajnos mi tényleg csak találgatni tudunk, de én azt mondanám, hogy valószínűleg semmi komoly. Esetleg lehet, hogy a "cérna" nem szívódott még fel jól és az szúr olyankor odabenn (nekem a külső varratnál volt egy ilyen makacs darabka, ahol a csomó volt).

2023. ápr. 16. 14:26
 3/3 A kérdező kommentje:

Igen lehet odabent nehezebben gyógyul

Remelem hogy nem lesz baj! Köszi a válaszokat!

2023. ápr. 16. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Van olyan, aki 40 felett szült?

Ha igen, hány évesen, és jó, vagy rossz tapasztalatai, élményei vannak ezzel kapcsolatban? Voltak esetleg ítélkezők körülötte, vagy mindenki pozitívan fordult felé?

Apás szülés pro és kontra?

Kinek mi a tapasztalata?

Siófoki kórház tapasztalat?

Hamarosan szülni fogok. Már szültem a Siófoki kórházban 4 éve, akkor nagyon sok császár volt. Most mennyire hagynak időt a természetes folyamatra? Az első nekem sima szülés volt, de már vittek volna császározni, amikor mégis kibújt a baba (nem volt indokolt, csak kényelmesebb az orvosnak).

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!