6 hete szültem gátmetszéssel, külső-belső varratom lett. Kívül már nem is látszik a helye, viszont ha pl gugolok vagy leülök a WC-re fáj mintha mindjárt szétszakadna..Szerdán megyek a kontrollra, addig is érdekelne hasonló tapasztalat. Ez normális ?

válasza:

válasza:(1. heg, guggolni)
Kérdező, sajnos mi tényleg csak találgatni tudunk, de én azt mondanám, hogy valószínűleg semmi komoly. Esetleg lehet, hogy a "cérna" nem szívódott még fel jól és az szúr olyankor odabenn (nekem a külső varratnál volt egy ilyen makacs darabka, ahol a csomó volt).
Igen lehet odabent nehezebben gyógyul
Remelem hogy nem lesz baj! Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden érdekel...
Ha igen, hány évesen, és jó, vagy rossz tapasztalatai, élményei vannak ezzel kapcsolatban? Voltak esetleg ítélkezők körülötte, vagy mindenki pozitívan fordult felé?
Tapasztalatok?
Kinek mi a tapasztalata?
Hamarosan szülni fogok. Már szültem a Siófoki kórházban 4 éve, akkor nagyon sok császár volt. Most mennyire hagynak időt a természetes folyamatra? Az első nekem sima szülés volt, de már vittek volna császározni, amikor mégis kibújt a baba (nem volt indokolt, csak kényelmesebb az orvosnak).
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!