Van valami természetes mòdszer, hogy meginduljon a szülés?

válasza:Tuti tipp nincs.
De ezekkel a szokasos cuccokkal probalkozhatsz, most artani nem art:
Egyedul az alkoholt meg a babakoktelt nem ajanlanam, azok artalmasak lehetnek, ha valahol talalkozol ezzel, akkor azt ne is vedd figyelembe.
De ha megkerdezed chatgpt baratunkat, biztos tud meg mondani :D

válasza:Ezt kb egy hete kérdezte megutoljára valaki.
A válasz az, hogy nincs, a "biztos" módszerek csak akkor jönnek be, ha egyébként is megindult volna a szülés magától, minden más esetben sikertelen, legfeljebb veszélyeztetheti az anya vagy/és a baba életét, egészségét.

válasza:

válasza:

válasza:Hát én próbáltam mindent is , hogy időben meginduljon és gyors legyen.
Szex , datolya , málna levél tea, ananász, lépcsőzés, meleg vizes fürdő.
Mikor már ezeket a házi praktikákat feladta indult meg. Szerintem csak várd türelemmel, bármilyen nehéz is :) jó egészséget és könnyű szülést :)
Kapcsolódó kérdések:
1,5 hete (akkor 11 hetesen) volt barnázásom 1-2 napig. Azonnal megvizsgáltak, nem találtak semmit, rutascorbint kell szednem. Ez igazából teljesen elmúlt még akkor, se pecsételés, se semmi más nincs napközben. De reggelente, amikor ugye nagyobb mennyiségű hüvelyváladék...
Terhességem eleje óta küzdök mindkettővel, sajnos a végbélrepedésből kifolyólag gyakran szivárog a székletem. Persze ezt nem úgy kell elképzelni, hogy kakis bugyiban futkosok terhesen, hanem folyamatosan törölgetnem kell magam, hogy ne legyen baleset. Csakhogy hiába...
Leírná,hogy melyikkel mikyen élménye volt?:)
Nem kellene lássam már ahogy rúg vagy valami ?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!