Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után 5 nappal erős...

Szülés után 5 nappal erős fájdalom?

Figyelt kérdés
Hùgycső fájdalom, éles erős hùzò érzés pisilésnél és mintha váladékozna vérezne? Voltam dokinál aki vizsgálat nélkül azt mondta hòlyaghurut, a kapott gyògyszer nem hasznàlt, ennek már 2 napja. Egyáltalán ezzel hova fordulhatok? Nőgyògyász vagy urulògus?
2025. aug. 11. 20:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha 5 napja szültél, akkor a szülőszobára menj vissza! Ott megvizsgálnak, ha kell csinálnak uh-t is.

Több oka is lehet a fájdalomnak és a vérzés nem biztos, hogy onnan jön, hisz ilyenkor nagyban megy a tisztulási vérzés is...

Nem csak hólyaghurut lehet, hanem szülés közbeni sérülés, de az is lehet, hogy máshonnan jön a fàjdalom csak oda sugàrzik ki. Pl bennmaradt szövetdarab is gyakran okoz fokozódó fájdalmat szülés után.

De maga a méh összehúzódása is okozhat mindenféle szúró-húzó jellegű fájdalmat.

Persze a hólyaghurut a legvalószínűbb...

De azért jobb ha rádnéznek.

Amit hirtelen tudsz tenni, igyál sok-sok vizet és nyomasd mellé a tőzegáfonyát. De menj vissza a dokihoz mindenképp!

2025. aug. 11. 20:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod! Holnap megyek, de nem oda, ott már jártam ahol szültem, ahogy meghallották a hùgyhòlyag szòt elküldtek, mondván nem tartozik rájuk, nincs jelentősége annak, hogy nem régen szültem ott. Ügyeletre küldtek, ahol szintén vizsgálat nélkül adtak gyògyszert, ami egyelőre nem használ, emiatt kezdem azt hinni más baj van, nem hurut
2025. aug. 11. 21:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Elsőkörben nőgyógyász, aztan urológus. Elmehetsz a házi orvoshoz is addig, amig eljutsz egy normalis rendelésre. Vizelettenyészetet ő is tud reggeli vizeletből csinálni, azt pedig te is be tudod vinni. Egyből kiderul, hogy húgyuti-e a téma vagy sem.
2025. aug. 12. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Császár metszés után 14 nappal normális hogy a heg feletti has részem még mindig érzékeny tapintásra? Heg és a köldök közötti részről lenne...

Valamint amikor fel ülök fekvésből, még mindig rám tör, hogy olyan nehéz a hasam alja, kell egy perc mire rendeződik, néha olyankor légszomjam is van. Illetve ha nagyon kell pisilnem pl reggel, akkor feszít a hasam, de a nagyobb dolog sem rendeződött még. Van hogy...

Szülés után 8 nappal is erős alhasi fájdalom, görcs?

Éjjel is és most is nagyon erősen fáj a hasam, inkább úgy az alhasam. Ez normális? Éjjel már annyira fájt hogy nem tudtam fel állni, tehát elég erős a fájdalom. A jelenlegi helyzetben ugye orvoshoz nem igen tudok ezzel menni.

Alhasban szurkáló, de inkább nyilalló/feszülő fájdalom volt valakinek szülés előtt néhány nappal/héttel? Mi lehet ez?

36+1 hetes vagyok, hétfő óta érzem, de úgy igazán kedden délelőttől. Hétfőn még csak picik, inkább csak kellemetlenek voltak, kedd óta nyilall bele csúnyákat. Keddi méhszáj vizsgálat c3000, megtartott, zárt méhszáj. Szeméremcsont mögött érzem, méhszáj magasságában,...

Császármetszés után 12 nappal szúró, nyilalló alhasi fájdalom normális?

A varratszedés óta, kb másfél napja érzem, hogy nyilallgat meg néha olyan mintha késsel beleszúrnának. Nem vagyok biztos benne, de szerintem a belső hegnél. És ha ráteszem a kezemet az alhasamra, akkor érzékeny, a varrat helye felett pedig érintésre zsibbad. Ez normális, vagy menjek dokihoz?

Kintről befelé, éles szúró fájdalom a hüvely jobb oldalán bent,12 nappal szülés után. Valakinek tapasztalat?

okt 25.én szültem,normál úton,5 óra,komplikáció mentes,vágás,repedés nélkül.(3600 gramm,53 centi)Nem vagyok lázas,nincs más tünetem.2 napja szúr,fáj.a gyermekágyi folyás csökkent mértékben,de még jelen van

10 nappal szülés után mennyire normális pisilés után erős alhasi lefelé húzó fájdalom?

3840g-al született a babám spontán. A kis keze a feje mellett volt úgy született meg, így a méhszáj is repedt, és elég nagy a gátsebem is. Köszönöm.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!