Császár utáni szúró érzés a hüvelyben?

válasza:Lesz még szurka-oiszka számos helyen. A belső sebek is gyógyulnak, összehúzódás, stb. Türelem.
Csak annyit meelj mindig, amekkora a baba súlya. Őt még emelgetheted. Ahogy gyarapszik a súlya, párhuzamosan te is erősödsz.
Tarts ki.
Nekem nem 'bikini vágásom" volt, közvetlenül a szeméremdomb fölött, hanem hosszában jól fölvágtak, sürgős volt. Na, akkor volt görnyedés, szúrás, feszülés, minden. De amellett az euforikus öröm mellett, amit a fiamnak a kezemben tartása jelentett, eltörpült. :-)
Akkor az is normális hogy a hüvelyben érzem ezt?🥹az a baj attól félek nem tudom mikor veszem észre ha esetlegesen fertőzés okozza:( de egyenlőre mivel folyás valtozásom nincs bizom benne nincs ilyenről most szó.
Igen nekem is a mindenem az életem ez a kis csöppség ❤️

válasza:A vérzésnél teljesen normális, hogy van amikor van egy kevés és van amikor nincs. Ilyenkor 6 hétig is kitarthat(nekem a másodiknál 8 hétig volt meg, van amikor több van amikor kevesebb vagy 2 napig semmi).
A szúrkálás még lehet sokáig lesz. Nekem kb a gyerek 1 éves korában múlt el és olyan száraz voltam szex közben mint a sivatag és a szárazságtól sokszor viszketett a hüvelyem. Rengeteg sikosítót kellett elhasználnunk. Egyébként orvosilag rendben voltam, mert jártam vele folyamatosan, de mondták is, hogy türelmesnek kell lenni szülés után. Nem mindenkinek áll egyből vissza mintha mise történt volna.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
2. Terhességem de elsővel nem volt ilyen. Mikor sétálok akkor a hüvelyemben, szeméremcsontomban ilyen szúró érzést érzek. Este nagyon fáj a szeméremcsontom alvásnál illetve 31. Héttől jóslóim is vannak, eddig kb heti 1 max 2. A hasam is mintha lejjebb lenne. Azóta...
Gyakran fáj az alhasam, gyakran ilyen szúró, nyilalló fájdalom, csak a bal oldalon. Volt hol erős, hol gyenge. Minden nap van csak tompán. 20 hkm. Mitől van ez?
Napok óta előfordul, hogy ha felállok, de már most ülésnél is élesen szúró érzés van a hüvelyembe, van amikor mozdulni sem tudok tőle. Rendszertelenül jön, el el múlik. Gyakran görcs is támad mellé, mint amikor hasmenésem van, de wc-re nem kell mennem, vagy a szelek...
Ha gen meddig maradok egyben???
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!