Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár utáni szúró érzés a...

Császár utáni szúró érzés a hüvelyben?

Figyelt kérdés
11.-én volt a császárom és ilyen szúró érzést érzek tegnap óta a hüvelyemmél néha picit mintha talán viszketne is de inkább szurdogál. Tegnap óta van viszont az is,hogy vissza tért a gyermekágyi vérzés is mert a héten egyáltalán nem is volt amúgy. Nem áztat át betétet csak barnás színű de azért a betét eltelítődik. Tegnap egész delutan volt csak ma délelőtt semmi és megint ma délután ujra kezdte. Ez azt olvastam itt a csoportba is hogy lehet normális hogy hol van hol nincs de ez a szúró érzés? Lehet a katéter utóhatása? A betét irritációja? Nincs mellette se sárgás-zöldes se túrós folyás nem bűzös stb. Vagy mikor van az a pont hogy orvoshoz érdemes fordulni? Hegem szép állapotú. Köszönöm ha segítesz.
2025. aug. 23. 16:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Lesz még szurka-oiszka számos helyen. A belső sebek is gyógyulnak, összehúzódás, stb. Türelem.

Csak annyit meelj mindig, amekkora a baba súlya. Őt még emelgetheted. Ahogy gyarapszik a súlya, párhuzamosan te is erősödsz.

Tarts ki.

Nekem nem 'bikini vágásom" volt, közvetlenül a szeméremdomb fölött, hanem hosszában jól fölvágtak, sürgős volt. Na, akkor volt görnyedés, szúrás, feszülés, minden. De amellett az euforikus öröm mellett, amit a fiamnak a kezemben tartása jelentett, eltörpült. :-)

2025. aug. 23. 18:10
 2/5 A kérdező kommentje:

Akkor az is normális hogy a hüvelyben érzem ezt?🥹az a baj attól félek nem tudom mikor veszem észre ha esetlegesen fertőzés okozza:( de egyenlőre mivel folyás valtozásom nincs bizom benne nincs ilyenről most szó.

Igen nekem is a mindenem az életem ez a kis csöppség ❤️

2025. aug. 23. 18:18
 3/5 anonim ***** válasza:

A vérzésnél teljesen normális, hogy van amikor van egy kevés és van amikor nincs. Ilyenkor 6 hétig is kitarthat(nekem a másodiknál 8 hétig volt meg, van amikor több van amikor kevesebb vagy 2 napig semmi).

A szúrkálás még lehet sokáig lesz. Nekem kb a gyerek 1 éves korában múlt el és olyan száraz voltam szex közben mint a sivatag és a szárazságtól sokszor viszketett a hüvelyem. Rengeteg sikosítót kellett elhasználnunk. Egyébként orvosilag rendben voltam, mert jártam vele folyamatosan, de mondták is, hogy türelmesnek kell lenni szülés után. Nem mindenkinek áll egyből vissza mintha mise történt volna.

2025. aug. 23. 20:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Attól, hogy csaszaroztak, a tested még a természetes szulesre készült fel, amiben elég nagy szerepe van a hüvelyednek. Így is átalakulás, nem úszod meg :)
2025. aug. 23. 20:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Ohh értem köszönöm 🥹🙏jó ezeket tudni
2025. aug. 23. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Szúró érzés a hüvelyben járásnál mit jelent?

2. Terhességem de elsővel nem volt ilyen. Mikor sétálok akkor a hüvelyemben, szeméremcsontomban ilyen szúró érzést érzek. Este nagyon fáj a szeméremcsontom alvásnál illetve 31. Héttől jóslóim is vannak, eddig kb heti 1 max 2. A hasam is mintha lejjebb lenne. Azóta...

Magnerot vagy magneB6?

Gyakran fáj az alhasam, gyakran ilyen szúró, nyilalló fájdalom, csak a bal oldalon. Volt hol erős, hol gyenge. Minden nap van csak tompán. 20 hkm. Mitől van ez?

Erős szúró érzés időnként a hüvelyben, a hasam kőkemény, székelési ingerem is van de wcre nem kell mennem. Szülés előjel?

Napok óta előfordul, hogy ha felállok, de már most ülésnél is élesen szúró érzés van a hüvelyembe, van amikor mozdulni sem tudok tőle. Rendszertelenül jön, el el múlik. Gyakran görcs is támad mellé, mint amikor hasmenésem van, de wc-re nem kell mennem, vagy a szelek...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!