Szules utan 3 honappal sem rendezodik a vernyomas? Massal is elofordult?

válasza:Teljesen normalis a vernyomasod, a hatarertek a magashoz 140/90 Hgmm.
A kardiologian is mondani fogjak : vezess vernyomas naplot, ha mar egybol ugy mesz , hogy van, megsporolsz par het ujabb varakozast 🙂

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Vagy ez mindenkinek mas? 11 honapja szuletett a kisfiam, 8 honapos koraban jott meg eloszor. Utana 3x plusz/minusz par nappal idoben megjott. Ebben a honapban nem. Par napig gorcsoltem, azt hittem megjon de mar kesik jo par napja. Vedekezunk, de azert csinaltam...
szoval pontosabban tenyleg csak a tabletta zavart be mert januarba be vettem egy tablettat akkor meg is jott amikor a menszit is vartam, de most februarba nem jott meg egyaltalan...terhes nem vagyok mert mar 5 tesztet is csinaltam szoval csak szimplan kesik nem?
ugy értem a nemiszervunk mikorra lesz a régi, mert most még ,ha megnézem magam alulrol, hát nem a régi...(nem a szex miatt kérdezem) 3 hete szultem.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!