Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szules utan 3 honappal sem...

Szules utan 3 honappal sem rendezodik a vernyomas? Massal is elofordult?

Figyelt kérdés
Volt már valaki úgy, hogy terhesség előtt kifejezetten alacsony volt a vérnyomása, terhesség közben normális volt, és a szülés után pedig magas lett a vérnyomás a sajátjához képest? Három hónapja szültem (3. termeszetes sxules), de szülés után lett magasabb a vérnyomásom. Régen 110/72 vagy alatta volt, most van, hogy 130/79. Tudom hogy ez meg nem magas vernyomas de magamhoz kepest magas. Szules utani 3-5 hetben 2* a pulzusom is nagyon felment (188, 176), de egy percen belul helyreallt. Mar van idopontom kardiologushoz.

2025. szept. 24. 08:29
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normalis a vernyomasod, a hatarertek a magashoz 140/90 Hgmm.

A kardiologian is mondani fogjak : vezess vernyomas naplot, ha mar egybol ugy mesz , hogy van, megsporolsz par het ujabb varakozast 🙂

2025. szept. 24. 11:09
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Vizsgáltasd ki, de ez még nem olyan gáz. Nem hiszem, hogy gyógyszerre lenne szükséged. De, amit már most megtehető: napló vezetése, napi 2x azonos időpontban (reggel, este) megmérni, felírni. Táplálkozási szokásokon kellene változtatni egészségesebb irányba (zsíros, fűszeres, cukros, feldolgozott ételek kerülése. Sok folyadék, napi 2-3 liter. Magnézium fogyasztása. Rendszeres mozgás beépítése a napi rutinba. Ez nem csak azt jelenti, hogy mozogsz a házimunka közben, hanem pl: jóga, futás..rengeteg csatorna van már a tv-n, ami ilyeneket ad le vagy neten is számos videó van. Napi 30 percet jo lenne beépítend.
2025. szept. 24. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Szoptatas alatt mikor rendezodik a menstruacio? Normalis, hogy rendszeres 3 honapig aztan semmi?

Vagy ez mindenkinek mas? 11 honapja szuletett a kisfiam, 8 honapos koraban jott meg eloszor. Utana 3x plusz/minusz par nappal idoben megjott. Ebben a honapban nem. Par napig gorcsoltem, azt hittem megjon de mar kesik jo par napja. Vedekezunk, de azert csinaltam...

Esemeny tablette utan ha meg jott rendesen a verzes amit ugyber a tabletta okoz. Az utana kovetkezo menszi tenyleg at rendezodik?

szoval pontosabban tenyleg csak a tabletta zavart be mert januarba be vettem egy tablettat akkor meg is jott amikor a menszit is vartam, de most februarba nem jott meg egyaltalan...terhes nem vagyok mert mar 5 tesztet is csinaltam szoval csak szimplan kesik nem?

Lányok, Asszonyok, szulé után mikorra rendezodik vissza minden ott alul?

ugy értem a nemiszervunk mikorra lesz a régi, mert most még ,ha megnézem magam alulrol, hát nem a régi...(nem a szex miatt kérdezem) 3 hete szultem.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!