Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Beütöttem a császárhegem...

Beütöttem a császárhegem lehet baj?

Figyelt kérdés
7 hete volt a császármetszésem. Kívül nem látok semmi elváltozást. Nem is fáj. Ugye ez reggel történt most késő délután van amikor ezt írom. De olvastam sok rosszat hogy a belső hegek sérülékenyek az első 3 hónapban. Lehet akkor így most baj ne adj isten? Vagy annak lenne jele s milyen gyorsan ha történt valami? Nyomásra néha picit fáj vagy szúr ott. De nagyon picit tényleg csak. Nem duzzadt a hegem Kívül, nem meleg, nem váladékozik stb. Puha a hasam is

2025. szept. 30. 17:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha baj lenne, éreznéd.
2025. szept. 30. 17:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Akkor az hogy ha megnyomom ott picit fáj az nem azert van?🥹😬
2025. szept. 30. 17:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az azért van, mert 7 hete császároztak.
2025. szept. 30. 17:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Ahh akkor jó🥰köszönöm szépen a kedves s gyors válaszod
2025. szept. 30. 17:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Nincs mit.

Csinálj hegmasszázst, de még jobb, ha elmész szakemberhez, aki megtanítja.

2025. szept. 30. 21:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a hasznos tanácsot🥰
2025. okt. 1. 02:50

Kapcsolódó kérdések:

Császárheg sérülése?

Sziasztok, hétfőn volt a császárom tegnap jöttünk haza. Ma a 2 éves kislányom 1x bele tenyerekt bal oldalt a hasfalamba. Meg nem rég be vágta a szokásos 5 perces durciját és le fejelte ugyanúgy hasam bal oldalán. De egyik sem durván. Nem is fájt közbe sem . Meg utána...

Anyukák, akik császárral szültek, mikor lett jobb?

Nyolc hónapja szültem császármetszéssel, és pont ott van a heg, ameddig a legtöbb bugyim ér. A szülés utánra vettem egy csomó köldök fölé érő bugyit, de mostmár jól esne a régieket hordani. Viszont ha a hegen vagy közvetlen alatta/fölötte ér a bugyi széle, borzasztó...

2 hét után még mindig fáj a császárhegem. Baj?

2 hete volt a császármetszésem, de még mindig fáj a seb. Nem váladékozik, nem piros, nem duzzadt kicsit még sebes és annyi viszont fáj.

Császárheg fájdalma?

5 éve volt császárom. Bal oldalon a heg sokszor fáj. Peteéréskor is kicsit, menzeszkor pedig brutál, főleg első napokban. Szúró, nyilaló, égő fájdalom. Pár hete vettem észre, hogy ott ahol fájni szokott van egy kb gyerek ököl méretű kemény gombóc bent, eddig nem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!