Beütöttem a császárhegem lehet baj?

válasza:

válasza:Nincs mit.
Csinálj hegmasszázst, de még jobb, ha elmész szakemberhez, aki megtanítja.
Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok, hétfőn volt a császárom tegnap jöttünk haza. Ma a 2 éves kislányom 1x bele tenyerekt bal oldalt a hasfalamba. Meg nem rég be vágta a szokásos 5 perces durciját és le fejelte ugyanúgy hasam bal oldalán. De egyik sem durván. Nem is fájt közbe sem . Meg utána...
Nyolc hónapja szültem császármetszéssel, és pont ott van a heg, ameddig a legtöbb bugyim ér. A szülés utánra vettem egy csomó köldök fölé érő bugyit, de mostmár jól esne a régieket hordani. Viszont ha a hegen vagy közvetlen alatta/fölötte ér a bugyi széle, borzasztó...
2 hete volt a császármetszésem, de még mindig fáj a seb. Nem váladékozik, nem piros, nem duzzadt kicsit még sebes és annyi viszont fáj.
5 éve volt császárom. Bal oldalon a heg sokszor fáj. Peteéréskor is kicsit, menzeszkor pedig brutál, főleg első napokban. Szúró, nyilaló, égő fájdalom. Pár hete vettem észre, hogy ott ahol fájni szokott van egy kb gyerek ököl méretű kemény gombóc bent, eddig nem...
1hònapja 6,7mm volt.Most vagyok 36hetes kismama.
Forduljak orvoshoz szerintetek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!