2.császármetszésnél hogy kell elképzelni a vágást, hogy az első heget kivágják teljesen vagy a közepébe vágnak?

válasza:A heget értelemszerüen kivágják, az ugyanis nem rendesen gyógyulna újra, másrészt az csak egy vékony csík, összevarrni is egyszerübb anélkül.
Szóval csak egyetlen egy heg lesz

válasza:Normális helyen úgy csinàljàk, ahogy az első írja. Viszont hallottam már olyat, ahol simán a heg felett vágtak egy újabbat.
Nem hiszem, hogy ez gyakori lenne, le is döbbentem.
Császárvonalon tájékozódj!
Nagyon sok a hasznos infó és tapasztalatok is vannak.
( nekem nem lett császár végül, de arra is készültem , emiatt tájékozódtam ott sokat a 3. Terhességnél, mert komplikált volt és ikerbabákat vártam)

válasza:Csak egy hegem van.
Most szebb mint az első császár után. Az be volt gyulladás, aztán pedig elég vastag maradt a heg.
A 2. Sokkal szebb volt már frissen is.
5 éve volt az utolsó császárom
Kapcsolódó kérdések:
A megnevezesere szülésznőt kaptam igazából félek hogy majd valami gonosz és nem oda figyelőt kapok Kinek milyen véleménye van a Debreceni szuleszetrol ha ott szeretnék szülni oda kell szólnom esetleg ez pénzbe kerül? Ha igen kérlek írjátok meg nagyon fontos lenne...
Lányom végig faros volt, 38. héten fogyó magzatvíz és nem változó mérések miatt megcsàszàroztak. Ez automatikus császár lesz, vagy kérhetem vagy esetleg, ha befordult a baba akkor erőltetik a hüvelyi szülést? Még nem vagyok babás de a szülés kérdése megrémit. Nehéz...
Tudom vannak ilyen jellegű kérdések,de nemsokára itt az idő és szeretnék lehetőleg pozitív élményeket olvasni.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!