Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 2.császármetszésnél hogy kell...

2.császármetszésnél hogy kell elképzelni a vágást, hogy az első heget kivágják teljesen vagy a közepébe vágnak?

Figyelt kérdés
Első sürgősségi császár volt, most pcs lesz. Vékony a heg, nyilván a hassal enyhén nyúlt. A megnyúlt közepébe vágnak bele vagy az egészet kivágják? Fog látszani az első heg is? Vagy megint csak egy heg lesz?
2025. okt. 22. 19:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A heget értelemszerüen kivágják, az ugyanis nem rendesen gyógyulna újra, másrészt az csak egy vékony csík, összevarrni is egyszerübb anélkül.

Szóval csak egyetlen egy heg lesz

2025. okt. 22. 20:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Normális helyen úgy csinàljàk, ahogy az első írja. Viszont hallottam már olyat, ahol simán a heg felett vágtak egy újabbat.

Nem hiszem, hogy ez gyakori lenne, le is döbbentem.

Császárvonalon tájékozódj!

Nagyon sok a hasznos infó és tapasztalatok is vannak.

( nekem nem lett császár végül, de arra is készültem , emiatt tájékozódtam ott sokat a 3. Terhességnél, mert komplikált volt és ikerbabákat vártam)

2025. okt. 23. 06:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Csak egy hegem van.

Most szebb mint az első császár után. Az be volt gyulladás, aztán pedig elég vastag maradt a heg.

A 2. Sokkal szebb volt már frissen is.

5 éve volt az utolsó császárom

2025. okt. 23. 13:22
 4/4 anonim ***** válasza:
50%
Mindig kivágják az előzőt
2025. okt. 23. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

A második gyermekemet várom a Debreceni szülészeten szeretném meg szülni bárki mehet oda szülni vagy csak azok akik ott élnek? Tiszaujvaros mellett...

A megnevezesere szülésznőt kaptam igazából félek hogy majd valami gonosz és nem oda figyelőt kapok Kinek milyen véleménye van a Debreceni szuleszetrol ha ott szeretnék szülni oda kell szólnom esetleg ez pénzbe kerül? Ha igen kérlek írjátok meg nagyon fontos lenne...

Ha az első császár volt, a második is az lesz?

Lányom végig faros volt, 38. héten fogyó magzatvíz és nem változó mérések miatt megcsàszàroztak. Ez automatikus császár lesz, vagy kérhetem vagy esetleg, ha befordult a baba akkor erőltetik a hüvelyi szülést? Még nem vagyok babás de a szülés kérdése megrémit. Nehéz...

Mikor és hogyan indult nálatok a vajúdás? Meddig tartott a szülés első babával?

Tudom vannak ilyen jellegű kérdések,de nemsokára itt az idő és szeretnék lehetőleg pozitív élményeket olvasni.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!