Császár után a 7.napon, mikor már szinte alig volt vérzésem, újra elöntött a friss vér. Ügyeletre menjek ?

válasza:

válasza:Ezek egyike sem indokolja a bővebb vérzést.
Egyébként 1 héttel szülés után tök normális. Nekem is volt ilyen. Én 5 hétig véreztem, hol jobban, hol kevésbé.

válasza:

válasza:"...azt hittem h már meggyógyultam..."
Beteg vagy?

válasza:6....nem vagyok beteg, de azért mégiscsak összevarrták a hasam, de már alig fájt es azt hittem mar mindent tudok csinálni.
7....mostmár azt fogom tenni

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Utána jobb lett, fel tudtam állni, de az a pillanat, azt hittem ott halok meg. Vettem be fajdalomcsillapítót, kicsit pihentem, de aztán próbáltam szétmozogni ami jót is tett, de bizonyos mozdulatokat nem tudok megint megcsinálni. Szerintetek menjek vissza ügyeletre ? Vagy várjak pár napot ?
Miskolcon akarok szülni az sztkba, de ügyelet csak a megyeibe van.
Nincs választott orvosom, ráadásul most költöztünk másik kerületbe Bp-n, és ahova most tartozom új lakcím szerint ott SZTK-ban történik a terhesgondozás, ultrahang, és egyáltalán minden vizsgálat szülésig. Területileg most az Uzsokihoz tartozom, tehát ott szülök majd...
A hegem szép nem volt gennyes. Lényegében a műtét utáni 3.napon már nem voltak fájdalmaim. Mire utalhat a görcs?
5 hétig volt folyamatso gyengébb-erősebb gyemekágyi vérzésem, már talán múlóban is volt, mire egyszer csak erősebb lett, és élénk színű, a hasam is fájdogál, de a vérzés nem akar szűnni, már 7 napj tart, gondolom menstruáció, de féelk, nehgy más baj legyen
Méhszáj értékem 2111. Nincsenek görcseim, csak furán érzem magam.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!