Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után a 7.napon, mikor...

Császár után a 7.napon, mikor már szinte alig volt vérzésem, újra elöntött a friss vér. Ügyeletre menjek ?

Figyelt kérdés
Elkezdtem porszívozni en hülye...utána felfutottam az emeletre és leültem. Elöntött a friss vér. Egy szárnyas betét majdnem félig lett. Hasam nem fáj, lázam nincs. Most olyan, mintha megállt volna a vérzés. Ez így normális lehet vagy menjek ügyeletre?
2025. nov. 10. 14:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
65%
A porszivozas nem okoz vérzést. Az emeletre felfutás már inkább. Lent nem volt szék? Lehet épp normális is, de ésszerű lenne felhívni a nőgyógyászodat
2025. nov. 10. 15:02
 2/15 anonim ***** válasza:
93%

Ezek egyike sem indokolja a bővebb vérzést.

Egyébként 1 héttel szülés után tök normális. Nekem is volt ilyen. Én 5 hétig véreztem, hol jobban, hol kevésbé.

2025. nov. 10. 15:08
 3/15 A kérdező kommentje:
Nem a szék miatt futottam fel, hanem mert hülye vagyok és azt hittem h már meggyógyultam és siettem...nőgyógyászom pont nem veszi. Mar kb fel órája csak 1 csepp jött, mintha megállt volna a verzes. De már nagyon bepánikoltam.....
2025. nov. 10. 15:10
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, én 6 hétig véreztem császár után.
2025. nov. 10. 15:12
 5/15 A kérdező kommentje:
Es volt olyan hogy egyik nap mar alig volt valami, masik nap meg hirtelen elöntött a friss vér ?
2025. nov. 10. 15:16
 6/15 anonim ***** válasza:
87%

"...azt hittem h már meggyógyultam..."

Beteg vagy?

2025. nov. 10. 15:16
 7/15 anonim ***** válasza:
90%
7. napon csilleljél és pihenjél baszki, ne porszívózz meg futkorássz, arra van a férjed!! a vérzés meg amúgy nagyon fluktuálhat, van, hogy abbamarad, majd újra elindul, erősebb-gyengébb, stb.
2025. nov. 10. 15:38
 8/15 A kérdező kommentje:

6....nem vagyok beteg, de azért mégiscsak összevarrták a hasam, de már alig fájt es azt hittem mar mindent tudok csinálni.

7....mostmár azt fogom tenni

2025. nov. 10. 15:57
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Csaszar utan en ket hetig totyogtam, nem porszivoztam es nem is szaladgaltam emeleteket.
2025. nov. 10. 16:15
 10/15 anonim ***** válasza:
91%
7. ik napon? Belőlem 4 hétig ömlött a vér....
2025. nov. 10. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Császármetszés 5.napján, mikor már teljesen jól éreztem magam, fürgének és vagánynak kevés fájdalommal, reccsent egyet a derekam kisebb hajolásnál,...

Utána jobb lett, fel tudtam állni, de az a pillanat, azt hittem ott halok meg. Vettem be fajdalomcsillapítót, kicsit pihentem, de aztán próbáltam szétmozogni ami jót is tett, de bizonyos mozdulatokat nem tudok megint megcsinálni. Szerintetek menjek vissza ügyeletre ? Vagy várjak pár napot ?

Ha nincs fogadott orvos és mondjuk éjjel indul meg a szülés akkor az ügyeletre kell menni?

Miskolcon akarok szülni az sztkba, de ügyelet csak a megyeibe van.

Mi történik, amikor az ember bemegy ügyeletre szülni?

Nincs választott orvosom, ráadásul most költöztünk másik kerületbe Bp-n, és ahova most tartozom új lakcím szerint ott SZTK-ban történik a terhesgondozás, ultrahang, és egyáltalán minden vizsgálat szülésig. Területileg most az Uzsokihoz tartozom, tehát ott szülök majd...

3-hete császároztak. Ma elkezdett görcsölni a hasam. Mozgásra erősen, de fekve nem annyira. Pihenjek vagy menjek ügyeletre?

A hegem szép nem volt gennyes. Lényegében a műtét utáni 3.napon már nem voltak fájdalmaim. Mire utalhat a görcs?

SOS menjek ügyeletre, avgy ráérek kedden orvoshoz a vérzsemmel, ami 7 hete tart a szülésem óta?

5 hétig volt folyamatso gyengébb-erősebb gyemekágyi vérzésem, már talán múlóban is volt, mire egyszer csak erősebb lett, és élénk színű, a hasam is fájdogál, de a vérzés nem akar szűnni, már 7 napj tart, gondolom menstruáció, de féelk, nehgy más baj legyen

38+1h vagyok egyre sűrűbben keményedik a pocakom, éjjel is arra ébredtem. Menjek az ügyeletre, baj ez?

Méhszáj értékem 2111. Nincsenek görcseim, csak furán érzem magam.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!