Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fehér pattanás szerű a császár...

Fehér pattanás szerű a császárhegen ? Válhat szét a heg ?

Figyelt kérdés
1 hónapja volt császárom, és most a hegen megjelent ilyen fehér pattanásszerű dolog, amit megnyomtam és távozott is belőle feher gennyes váladék. Kezdőthet így hegszétválás, vagy csak szőrbenövés lehet ? Fertőtlenítem, kezelem, lámpázom minden nap.
2025. dec. 2. 11:22
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen menj vissza holnap a dokihoz, ne várd meg a 6 hetes kontrollt.
2025. dec. 2. 21:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Végül szőrbenövés volt csak....pár nap alatt elmúlt.
2025. dec. 12. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Nektek volt olyan hogy szülés után tele volt A hátatok pattanásokkal?

De még akkor is ha császármetszéssel szültetek? Ha igen akkor mikor múlt el?

Másnak is pattanásos lett a bőre szülés után?

Vagy ez összefügg a szoptatással? 5 hete szültem, a bőröm nagyon durván pattanásos lett, semmi nem használ rá. Mit tehetnék? Menjek bőrgyógyászhoz?

Szülés és szoptatás abbahagyása utáni pattanások?

ülés és szoptatás abbahagyása utanái pattanások? Terhesség előtt és szoptatás alatt sem voltak soha pattanásaim, viszont amióta abbahagytan a szoptatást(4 hónapja), tönkre ment az arcom, tele van óriási pattanásokkal és egyre csak több van, van amelyik után heg is...

Volt vki akinek pattanasok jeleztek a szules kozeledtet?

Lehet hulyeseg. De egyre tobb fajos pattanasom van es megfordult a fejemben h talan a kozelgo szulesnek koszonheto. 35 hetes vagyok. Volt vkinek igy? Ha igen mikor kezdotek es mikor szultel meg?

8 hónapja szültem és borzasztó az arcbőröl, teli vagyok pattanásokkal, más is járt így?

Szülés előtt,sőt a terhesség alatt,is makulátlan volt a bőröm.De mióta megszültem,teli vagyok pattanásokkal. Annyira csúnya ,az egész arcom pattanásos. :( Lesz jobb?Vagy mit tudnék vele csinálni?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!