Fehér pattanás szerű a császárhegen ? Válhat szét a heg ?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
De még akkor is ha császármetszéssel szültetek? Ha igen akkor mikor múlt el?
Vagy ez összefügg a szoptatással? 5 hete szültem, a bőröm nagyon durván pattanásos lett, semmi nem használ rá. Mit tehetnék? Menjek bőrgyógyászhoz?
36 hetes vagyok. Még egy hetet jó lenne kihúzni.
ülés és szoptatás abbahagyása utanái pattanások? Terhesség előtt és szoptatás alatt sem voltak soha pattanásaim, viszont amióta abbahagytan a szoptatást(4 hónapja), tönkre ment az arcom, tele van óriási pattanásokkal és egyre csak több van, van amelyik után heg is...
Lehet hulyeseg. De egyre tobb fajos pattanasom van es megfordult a fejemben h talan a kozelgo szulesnek koszonheto. 35 hetes vagyok. Volt vkinek igy? Ha igen mikor kezdotek es mikor szultel meg?
Szülés előtt,sőt a terhesség alatt,is makulátlan volt a bőröm.De mióta megszültem,teli vagyok pattanásokkal. Annyira csúnya ,az egész arcom pattanásos. :( Lesz jobb?Vagy mit tudnék vele csinálni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!