Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit jelent az, hogy a magzatví...

Mit jelent az, hogy a magzatvíz távolodik?

Figyelt kérdés
Szülés előtt, a bevérzés a tágulást jelenti?

jan. 18. 18:06
 1/4 anonim ***** válasza:
44%
Nem értek hozzá,de szokták mondani,hogy "a magzatvíz távozik/távozott.Akkor gondolom,ez annak az előszobája.Hogy még nem távozott,hanem még csak fog, hanem még csak távolodik.Nem értek hozzá,ilyet most olvastam először,de ez a tippem.
jan. 18. 18:50
 2/4 anonim ***** válasza:
41%

* ja, bocsánat, a bevérzésről nem tudok semmit.

Nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem ilyenkor nem kéne vérezned. Volt itt egy régebbi kérdés, hogy valakinek várandósság közben megjött a menstruációja, a kommentelők írták,hogy ez baj, a kérdező felébresztette a kismamát, meg kellett műteni, valami lapot raktak be, hogy ne vérezzen, és mind a kettő,az anya is meg a gyerek is megmenekült.

Én nem értek hozzá, de nekem gyanús, hogy ez rendellenes, keress föl egy orvost. Ha ezt "magzatvíz távolodik" egy kórházi ember mondta neked most, aki ért hozzá,ha olyannal beszéltél, az jó.

jan. 18. 18:56
 3/4 anonim ***** válasza:
52%
*Mármint a bevérzésről sem.
jan. 18. 18:57
 4/4 anonim ***** válasza:
51%
*a kérdező abban a régi kérdésben egy rokona volt a kismamának,nem a kórházban voltak még,hanem otthon,és a kismama ott aludt a másik szobában,és fel kellett kelteni,hogy akkor ez baj.
jan. 18. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

30 évvel ezelőtt hogy zajlott a vajúdás, a császár, vajúdás alatti szívhang nézés , és a fájás mérés?

Anyuka a váró terembe, a szülészeten ki mehetett vajudni a kint várakozó hozzá tartozóhoz?

A születéskori mekkóniumos magzatvíz és a gyenge sírási hang(gyengén sír fel a baba a csecsemő az újszülött!?)mitől van!?

Oxigén-hiánytól,vagy mitől mi okozza ezeket!? Én vagyok az érintett benne csak azért kérdezem.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!