Mit jelent az, hogy a magzatvíz távolodik?

válasza:

válasza:* ja, bocsánat, a bevérzésről nem tudok semmit.
Nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem ilyenkor nem kéne vérezned. Volt itt egy régebbi kérdés, hogy valakinek várandósság közben megjött a menstruációja, a kommentelők írták,hogy ez baj, a kérdező felébresztette a kismamát, meg kellett műteni, valami lapot raktak be, hogy ne vérezzen, és mind a kettő,az anya is meg a gyerek is megmenekült.
Én nem értek hozzá, de nekem gyanús, hogy ez rendellenes, keress föl egy orvost. Ha ezt "magzatvíz távolodik" egy kórházi ember mondta neked most, aki ért hozzá,ha olyannal beszéltél, az jó.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Illetve mik lehetnek az enyhe mérsékelt oxigén-hiány állapotnak a következményei?!
Anyuka a váró terembe, a szülészeten ki mehetett vajudni a kint várakozó hozzá tartozóhoz?
Oxigén-hiánytól,vagy mitől mi okozza ezeket!? Én vagyok az érintett benne csak azért kérdezem.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!