Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Férfiak is olvassák ezt a...

Férfiak is olvassák ezt a kategóriát, vagy inkább csak a nők cserélnek itt többnyire információt egymással?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert a férfiak lehetnek passzív résztvevők is (csak olvassák az írásokat,) vagy előfordult már, hogy hozzászóltak a szülés témájához, csak nem vállalják a kilétüket?

máj. 17. 22:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Férfi vagyok és van, hogy hozzászólok. 3 szülésnek voltam aktív részese.
máj. 17. 22:18
 2/13 A kérdező kommentje:

Gratulálok a 3-szoros apasághoz! :)

Nekem kimaradt a szülés az életemből nő léterme, de annyira nem bánom. Túl zavarosra sikerült a fiatalságom, de a középkorú éveimben váratlanul sokkal jobb irányba fordultak a dolgok.

Elég nagy a rokonság apámék részéről 13 testvér volt, most már csak 5-en vannak életben (éppen most tudtam meg a héten, hogy az egyik frissen elhunyt nagynénémnek 5 felnőtt fia maradt hátra.)

Igaz, a kapcsolat összetett okoknál fogva nem volt szoros, de mindegy. Nem én vagyok most itt a lényeg.

Szóval még egyszer: gratulálok a 3-szoros apasághoz! :)

máj. 17. 22:26
 3/13 A kérdező kommentje:

Bocsánat, ez elég rosszul hangzik, mint bemutatkozás. Szóval nem túl jól sikerült a fiatalságom, de tényleg nem ez a lényeg.

Jöhetnek még válaszok...

máj. 17. 22:32
 4/13 anonim válasza:
93%
Nem bántásnak írom mielőtt bárki letámadna de nekem tetszik amikor nem tudhatja a kérdező, hogy férfi is írt e esetleg a kérdéséhez és a végén "köszi a segítséget csajok, csajszik🥰". Ekkor volt, hogy egyszer nem durván megjegyeztem hogy én voltam a 4-es válasz de pasi vagyok szívesen :) és erre konkértan leteremtett a kérdező és néhány user még hogy hogy lehetek ekkora paraszt...fogtam a fejemet, nem értettem mi bunkó dolgot írtam pedig tényleg csak a figyelmét akartam felhívni, hogy pasi is segíthet, nem csak csajszik: :) azóta nem írom oda, hogy ki vagyok.
máj. 18. 00:38
 5/13 A kérdező kommentje:

Nyilván írhatnak férfiak persze. Hiszen egy újszülött érkezésével APÁVÁ(!) is válnak emberek, nemcsak az anyák léteznek a gyerek körül egyedül.

Én nem igazán értek egyet az apás szülés divatjával, de ez egyéni preferencia. Mindenki úgy tesz, ahogy a kedvére való.

Lennének még elképzeléseim a szülészeti események alakíthatóságával kapcsolatosan, de ezt az elgondolást megtartom magamnak, mert rengetegen elfordultak a vallásoktól - főleg ezen az oldalon.

máj. 18. 06:22
 6/13 anonim ***** válasza:
Bármelyik témához szólhat hozzá férfi. Akár közvetetten is. Pl: fel szoktam olvasni időnként pár agymenést a férjemnek és leírom, hogy mit válaszolt, mintha ő tette volna.
máj. 18. 06:52
 7/13 anonim válasza:
4.vagyok...látom valakit megbántottam vagy nem tudom de lepontozott az illető, el tetszik azt is mondani, hogy miért vagy jobb rejtve maradni?
máj. 18. 15:31
 8/13 anonim ***** válasza:

Szokott férfi lenni, már csak onnan is gondolom, hogy vannak direkt férfiaknak célzott kérdések, pl apás szüléssel kapcsolatban.

4! Ne vedd a szívedre. Én soha nem írom oda sem az életkorom, sem a nemem, ha nem releváns a kérdés szempontjából. Bármi lehet támadási alap. Ha valaki kötözködni akar, az bele fog kötni, ha nem abba, hogy férfi vagy, akkor az életkorodba, a gyerekeid számába/korába, miért voltál ott/miért nem voltál ott - a végtelenségig lehetne sorolni.

máj. 18. 17:56
 9/13 anonim ***** válasza:
Én férfi vagyok és azóta követem ezt a kategóriát, mióta felmerült bennem a gyerekvállalás gondolata. Hát szépen el is ment minden kedvem tőle...
máj. 19. 11:47
 10/13 anonim ***** válasza:
Kb 95%-ban nők vannak, a maradék 5% az, aki valóban akart is gyereket. A férfiak nagy részére csal a nők erőltetik rá a gyereket és nem nagyon érdekli őket amúgy a téma. Nem tudom minek kell mindenkire ráerőltetni. Aztan csodálkoznak, hogy le se szrja a gyereket, hiszen nem ő akarta. Le fog lépni hamar.
máj. 19. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Szeretők! Ti mennyire osztotok meg egymással magán jellegű információkat?

Úgy értem, mennyire beszéltek az otthoni dolgokról? Hogy mik történnek veletek a mindennapokban? Elmondjátok egymásnak? Vagy egyáltalán nem, mert nem tartozik egymásra?

Hogyan találhatnék rá arra a magyarországi Facebook csoportra, ahol a Covid-járvánnyal, illetve a koronavírussal kapcsolatos információkat osztanak...

Egy ideje keresgélve, már több kereső kifejezést beírtam, de eddig minduntalan csak külföldi oldalak jöttek be.

Társasházban akik mindig ordibálnak, veszekednek, hangosan beszélnek egymással, azokat nem érdekli, hogy a szomszédok minden információt megtudnak róluk?

Nagyon sok minden leszűrhető abból amit mondanak. Még privát dolgokról is hangosan szoktak beszélni. Ilyeneket mondanak, hogy: Hasmenésed van? Már megint iszol? Mit mondott az orvos? Már megint alig maradt pénz a számlán. Az asszony ordibál a férjével, hogy milyen...

Tartják a kapcsolatot egymással a nagy multik HR-esei titkos információcserélés céljából?

Vannak hasonló profilú multinacionális cégek, melyek egymás versenytársai a termékpiacon és a munkaerőpiacon is, egyaránt versenyeznek a mérnökökért. Van-e a jelentkező munkavállalók kapcsán valamilyen együttműködés? Ilyenekre gondolok: - Jelentkezett-e hozzátok is...

Bele tudnák rakatni a számítógépen be egy geforce GTX 1660 videókártyát?

Az alaplap DDR4-es a videókártya amit szeretnék az pedig GDDR6-os Ez a kettő kompatibilis egymással?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!