Férfiak is olvassák ezt a kategóriát, vagy inkább csak a nők cserélnek itt többnyire információt egymással?

válasza:Gratulálok a 3-szoros apasághoz! :)
Nekem kimaradt a szülés az életemből nő léterme, de annyira nem bánom. Túl zavarosra sikerült a fiatalságom, de a középkorú éveimben váratlanul sokkal jobb irányba fordultak a dolgok.
Elég nagy a rokonság apámék részéről 13 testvér volt, most már csak 5-en vannak életben (éppen most tudtam meg a héten, hogy az egyik frissen elhunyt nagynénémnek 5 felnőtt fia maradt hátra.)
Igaz, a kapcsolat összetett okoknál fogva nem volt szoros, de mindegy. Nem én vagyok most itt a lényeg.
Szóval még egyszer: gratulálok a 3-szoros apasághoz! :)
Bocsánat, ez elég rosszul hangzik, mint bemutatkozás. Szóval nem túl jól sikerült a fiatalságom, de tényleg nem ez a lényeg.
Jöhetnek még válaszok...
Nyilván írhatnak férfiak persze. Hiszen egy újszülött érkezésével APÁVÁ(!) is válnak emberek, nemcsak az anyák léteznek a gyerek körül egyedül.
Én nem igazán értek egyet az apás szülés divatjával, de ez egyéni preferencia. Mindenki úgy tesz, ahogy a kedvére való.
Lennének még elképzeléseim a szülészeti események alakíthatóságával kapcsolatosan, de ezt az elgondolást megtartom magamnak, mert rengetegen elfordultak a vallásoktól - főleg ezen az oldalon.

válasza:

válasza:Szokott férfi lenni, már csak onnan is gondolom, hogy vannak direkt férfiaknak célzott kérdések, pl apás szüléssel kapcsolatban.
4! Ne vedd a szívedre. Én soha nem írom oda sem az életkorom, sem a nemem, ha nem releváns a kérdés szempontjából. Bármi lehet támadási alap. Ha valaki kötözködni akar, az bele fog kötni, ha nem abba, hogy férfi vagy, akkor az életkorodba, a gyerekeid számába/korába, miért voltál ott/miért nem voltál ott - a végtelenségig lehetne sorolni.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Úgy értem, mennyire beszéltek az otthoni dolgokról? Hogy mik történnek veletek a mindennapokban? Elmondjátok egymásnak? Vagy egyáltalán nem, mert nem tartozik egymásra?
Egy ideje keresgélve, már több kereső kifejezést beírtam, de eddig minduntalan csak külföldi oldalak jöttek be.
Nagyon sok minden leszűrhető abból amit mondanak. Még privát dolgokról is hangosan szoktak beszélni. Ilyeneket mondanak, hogy: Hasmenésed van? Már megint iszol? Mit mondott az orvos? Már megint alig maradt pénz a számlán. Az asszony ordibál a férjével, hogy milyen...
Vannak hasonló profilú multinacionális cégek, melyek egymás versenytársai a termékpiacon és a munkaerőpiacon is, egyaránt versenyeznek a mérnökökért. Van-e a jelentkező munkavállalók kapcsán valamilyen együttműködés? Ilyenekre gondolok: - Jelentkezett-e hozzátok is...
Az alaplap DDR4-es a videókártya amit szeretnék az pedig GDDR6-os Ez a kettő kompatibilis egymással?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!