Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt aki a málnalevél tea...

Volt aki a málnalevél tea miatt szült előbb vagy könnyebben?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Lehet hülye kérdés de nekem sok mindenki ajánlotta már, most kezdtem el inni és hát az íze elég rossz,de egy próbát megér,max nem válik be. Szeretném a véleményeteket kikérni hogy nálatok milyen hatása volt a szülésnél,vajúdásnál! Előre is köszi!!
2014. máj. 16. 14:16
 1/6 anonim ***** válasza:

tényleg hülye kérdés, honnan tudnánk, hogy segített-e? :)

én ittam lelkesen, nem volt vészes szülésem, de egyrészt első baba, mihez képest? másrészt minden szülés más, tehát a sokadik babánál sem tudhatod, hogy segített-e :)

erre nem lehet válaszolni. ha te hiszel benne, akkor igyad.

2014. máj. 16. 14:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én háromszor szültem, az első kettőnél nem ittam. 9,5 illetve 24 óra alatt lettek meg a fiúk. A harmadiknál ittam és 3 órán belül kint volt a fiam. Hogy ennek köszönhető-e?? Nem tudom.. Igyad, bajod nem lesz tőle!!! Gyors szülést kívánok neked!!!
2014. máj. 16. 14:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Én ittam, és 3 óra alatt kitágultam. Azt viszont, hogy a teától vagy nem, azt nem tudhatom. Idd, ártani biztos nem árt.
2014. máj. 16. 14:42
 4/6 anonim ***** válasza:
35. héttől ittam. 41. hét végén indítani kellett a szülésemet. Bő 1 ujjnyira voltam nyitva, de a teljes táguláshoz 7 óra+oxitocin kellett. Rohadtul fájt! Lehet, h tea nélkül mégrosszabb lett volna, ez már sosem derül ki.
2014. máj. 16. 15:30
 5/6 anonim válasza:
Én ittam és szerencsére 3 órán belül megszültem. :)
2014. máj. 16. 18:31
 6/6 anonim ***** válasza:

En is ittam, mint a kisangyal, az izet is szerettem, ehhez kepest 20 orat vajudtam, az elso 12-ben csak masfel ujjnyit tagultam. :(

Lehet, hogy a tea nelkul meg tovabb tartott volna?

2014. máj. 16. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!