Ez már jelezheti a szülést?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 37. Hetes kismama vagyok;2. babóval.2 napja erőtlennek; gyengének érzem magam.Szédelgek; enyhe hányingerem van; étvágytalan vagyok és a derekam- hátam is fájdogál.Aludni is csak nagyon nehezen tudtam.Hirtelen leszállt a hasam.Szerintetek ez jelezheti hogy lassan mehetek a kórházba? Illetve ezzel az érzettel meddig húzhatom még? Előző terhességem program császárral zárult; szóval nincs tapasztalatom a szülés megindulását illetően.2016. júl. 1. 12:25
1/5 anonim válasza:
én tavaly voltam úgy hogy nagyon kedvetlen voltam , étvágytalan, és az a semmisem jó érzés volt rajtam. nem is gondoltam hogy szülni fogok, aztán délben elfolyt a mvízem. több héttel a kiírt dátum előtt.
2/5 anonim válasza:
Én a szülés napján tele voltam energiával pedig voltak ilyen erőtlen, kedvetlen napjaim. De itt olvastam többiektől, hogy ilyen hangulattal indult be a szülésük, gyakran én is bíztam benne.
3/5 anonim válasza:
Nekem is hasonló tüneteim voltal ilyenkor. Egy hét múlva babàztam. De ez lehet csak riogatàs is.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! Remélem azért még egy 2 hetet vent marad....Sehogysem állok a lakással 😞 lenne mit még elrendezni! Ha most születne már telljessen érett lenne; jól tudom ugye?
2016. júl. 1. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!