Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovuláció előtt 5 nappal...

Ovuláció előtt 5 nappal negatív az LH teszt. Ugye ez normális?

Figyelt kérdés
Azért kell pontosan tudnom mikor van ovum, mert onnantól kezdve kell elkezdjem a progeszteron krémet használni. 29-30 napos ciklusaim vannak, 23 éves vagyok. Nem szedtem fogamzásgátlót a közelmúltban, hormonmentesen védekezem évek óta.
2022. júl. 31. 21:06
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Sajnálom. 2 hónapja ez volt nálunk is.
2022. aug. 3. 22:08
 22/24 anonim ***** válasza:

Én a tesztfutar.hu oldalról szoktam rendelni a Purbay lh tesztet, 120 ft/db, nekem eddig mindig egyértelműen kivehető volt, hogy mikor pozitív. Ha jól tudom, akkor 10es érzékenységű, nekem az vált be.

Én úgy szoktam csinálni, hogy a feltételezhető ovu előtt 4 nappal már elkezdem munka után amikor hazaérem (volt már 11. Napon is, így én 9 vagy 10. Napon kezdem) és az első pár nap általában nagyon gyenge, utána pedig amikor közelít az erőssége, akkor átállok reggelre és késő du-ra. Nekem ilyenkor estére azonos erősségű, reggel ébredés után erősebb, de munka után késő du már halványabb :) így biztosan tudom az LH csúcsot, DE nem a tüszőrepedést! Ahhoz már 4 hónapja hőmérőzök és haláég még egyszer sem csapott be a teszt, az LH csúcs után megvolt a petefészek fájdalom is, és a tartós hőemelkedés is :)

Előfordulhat olyan is, hogy 2 napig is pozitív. Van aki kíváncsiságból az egész ciklusa alatt csinálja a tesztet, ha esetleg nem egyértelmű a hőgörbe alapján a tüszőrepedés, de azt is fontos tudni, hogy az LH mindig jelen van a szervezetben, a ciklus 2.felében értelemszerűen nem jó, ha sok van belőle, illetve PCOS esetén sokáig jelezhet (tévesen) pozitívat.

Remélem tudtam segíteni :) sok sikert a babához!

2022. aug. 7. 13:20
 23/24 anonim ***** válasza:
22 vagyok, megkérdezhetem hogy milyen prog.krémet használsz és hogy orvos mondta-e? Én mostanság tervezek vérvételre menni mensi előtti barnázás miatt, vettem is prog.krémet de nem merem elkezdeni, félek hogy bekavarok vele a ciklusomba :/ Inofolicot javasolt a doki első körben, mert szerinte elégtelen peteérés az oka a barnázásnak, nekem 8 napig is van ovu után 1 héttel kezdődően. Szerinte nem prog.hiány, legalábbis ezt vizsgálattal még nem mutattuk ki, az eztán jön.
2022. aug. 7. 13:23
 24/24 A kérdező kommentje:
wisetreenaturals krémet és saját ötlet mert eü-s vagyok viszont a kivizsgálást még nem szeretném elkezdeni (utálom a vérvételeket)
2022. aug. 7. 15:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!