Ovuláció előtt 5 nappal negatív az LH teszt. Ugye ez normális?

Én a tesztfutar.hu oldalról szoktam rendelni a Purbay lh tesztet, 120 ft/db, nekem eddig mindig egyértelműen kivehető volt, hogy mikor pozitív. Ha jól tudom, akkor 10es érzékenységű, nekem az vált be.
Én úgy szoktam csinálni, hogy a feltételezhető ovu előtt 4 nappal már elkezdem munka után amikor hazaérem (volt már 11. Napon is, így én 9 vagy 10. Napon kezdem) és az első pár nap általában nagyon gyenge, utána pedig amikor közelít az erőssége, akkor átállok reggelre és késő du-ra. Nekem ilyenkor estére azonos erősségű, reggel ébredés után erősebb, de munka után késő du már halványabb :) így biztosan tudom az LH csúcsot, DE nem a tüszőrepedést! Ahhoz már 4 hónapja hőmérőzök és haláég még egyszer sem csapott be a teszt, az LH csúcs után megvolt a petefészek fájdalom is, és a tartós hőemelkedés is :)
Előfordulhat olyan is, hogy 2 napig is pozitív. Van aki kíváncsiságból az egész ciklusa alatt csinálja a tesztet, ha esetleg nem egyértelmű a hőgörbe alapján a tüszőrepedés, de azt is fontos tudni, hogy az LH mindig jelen van a szervezetben, a ciklus 2.felében értelemszerűen nem jó, ha sok van belőle, illetve PCOS esetén sokáig jelezhet (tévesen) pozitívat.
Remélem tudtam segíteni :) sok sikert a babához!

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!