Közel 1 éve tesztelek minden ciklusban. Tudom, hogy milyen az amikor pozitív, és azt is tudom, hogy nekem csak 1 napig szokott pozitív lenni. Viszont ebben a ciklusban is mint szokás szerint a 6. Napon kezdtem el tesztelni. Akkor nagyon-nagyon halvány volt még, majd a 8. napon elkezdett erősödni, a 9.napon lett a legerősebb, és azóta minden este ugyan olyan erős mindkét vonal. Ebben a hónapban a mensi után (ami 4 napig tart) volt még majdnem 1 hétig barnázásom, volt már korábban is, de nagyon ritkán, és sosem tartott 1 hétig. Aggaszt, nem tudom mitől lehet ez, hogy ennyi ideig ilyen erős az ovutesztem.
Volt, hogy egy nap csináltam 2 tesztet, azért van ennyi. Ma volt a 17.ciklusnap. A tipikus ovulációs görcsöm (tudom, 1,5 éve próbálkozunk, tudom milyen) a 12.ciklusnapon volt, 5 napja. Mégis mitől ilyen erős ennyi ideig a teszt? Mitől lehet?
Lehet, hogy már én vagyok álmos, de én csak alulról 4-et látom max pozitívnak, az összes többi halványabb.
2024. aug. 9. 23:11
2/17 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem kimondottan pozitív. De ennyire erős (és tényleg pozitív) max 3 napig szokott lenni. Nekem viszont már több mint egy hete ilyen erős.
2024. aug. 9. 23:15
3/17 anonim válasza:
1# én is ugyan így látom. Szerintem is az pozi a többi halványabb. De lehet nálam is az álmosság játszik a látásommal.
2024. aug. 9. 23:16
4/17 anonim válasza:
Figyeld tovább....
A folyamatosan erős lh teszt akár pcos gyanúja miatt is fennállhat.
Bár szerintem is az alulról a 4.pozi teszt.
Nekem volt,hogy három napig is pozitív volt,és a 4.nap repedt meg... (Uhval követve volt)
2024. aug. 9. 23:18
5/17 A kérdező kommentje:
De azért furcsállom, mert soha nem volt még így. Szeptemberben elsz 1 éve, hogy lh tesztelek minden ciklusban. Olyasmi, vagy halványabb szokott lenni mint az első teszt, végig pl a 10. ciklusnapig, 11. nap este hirtelen erősebb lesz (kb mint az alsóbb tesztek), 12.nap pozitív, 13. nap pedig szintén mint az első. Soha nem volt még ennyi ideig ilyen erős…
2024. aug. 9. 23:32
6/17 méhkirálynő válasza:
Én majdnem két éve használok ilyen teszteket, és három-négy alkalommal körülbelül ugyanilyen tesztsort produkáltam. Az a tapasztalatom sajnos, hogy az ilyen hónapokban elmaradt az ovulációm, a tesztek azért maradtak hosszasan pozitívak, mert a tüsző több napon keresztül sem bírt megrepedni. Most júniusban is így jártam például. Ezek után természetesen a menstruációm sem jelentkezett a várt időben, abban a hónapban kimaradt. Viszont pár hét múlva egyszer csak "normális módon", egy napra erős pozitív lett az ovuteszt, és két hét múlva jött a menstruáció is, tehát minden visszatért a normális kerékvágásba.
2024. aug. 10. 00:25
7/17 anonim válasza:
Szerintem túl érzékeny neked ez a teszt. Nekem is volt olyan, többször is, hogy több napig pozitív volt, 3-4 v egy cikluson belül újra. Voltál/voltatok már bármi kivizsgáláson azon kívül , hogy másfél éve "szórakozol" az ovu tesztekkel?
2024. aug. 10. 07:39
8/17 anonim válasza:
Nem terhességet jelez az tuti , ha ebben reménykedsz. Sokan jönnek ezzel a jós teszt baromsággal, de hülyeség.
2024. aug. 10. 07:41
9/17 A kérdező kommentje:
#8: egy szóval sem mondtam, hogy terhességet jelezne nálam… nem is erre voltam kíváncsi. 1,5 év alatt rájöttem, hogy egyszerűbb venni egy 10-es tesztet, mint ezzel szórakozni…
#7: igen, voltunk kivizsgáláson. Nekem a progeszteronszintem alacsony, arra kaptam gyógyszert, meg valami másik fajtát is, ami úgymond beindítja a peteérést (bocsi ha nem jól írtam, nem Magyarországon élek, nem tudom az ottani kifejezéseket erre)
2024. aug. 10. 07:57
10/17 anonim válasza:
Akkor jó. Bocsi, nem bántàsból írtam. Nekünk 9 hónap kellett , aztán elvételtem. 8 hónapot próbálkoztunk mire újra sikerült. (Persze összesen eltelt egy év).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!