Ez lehet pozitív?

Figyelt kérdés

Sziasztok, lombik program keretében szeptember 24-én voltam petesejt leszíváson, majd 5 nappal később, 29-én beültetésen.

Nem bírtam magammal és bár a doki a beültetéstől számított 14 nap múlva javasolta a hcg teszt elvégzését, én mégis tegnap és ma is teszteltem. Én úgy látom, mintha a mai teszt picit erősebb lenne, vagy ez még negatív? Mit gondoltok, (nekem nem sok tapasztalatom van ebben)? Mindemellett tipikus menstruációs fajdalmaim vannak.

[url= [link]

okt. 5. 10:47
 1/7 A kérdező kommentje:
okt. 5. 10:57
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

A lombik miatt nehéz eldönteni. Nem viccből kérik 14 nappal később a tesztet. Légy türelmes, még ha nehéz is. Aznap biztos eredményt mutat majd a teszt.

Sok sikert!

okt. 5. 11:07
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ, tudom sajnos, csak nagyon nehéz. A fórumokon többször olvastam, hogy ilyenkor már többeknél pozítívra váltott az érzékeny teszt, ezért tettem vele én is egy próbát.

Köszönöm a jókívánságot! :)

okt. 5. 11:15
 4/7 anonim ***** válasza:
92%

Biztos, hogy erősebb a mai, mint a tegnapi. Reméljük nem csak a vizeletkoncentráció miatt!

Azért kérik a 14 napot, ha kaptál hcg-t (ovitrelle pl), az tud álpozitív eredményt csinálni. Ki lehet tesztelni a triggert (folyamatosan halványodó, majd szerencsés esetben erősödő tesztek), de azért az elég idegörlő.

Nagyon szurkolok!!!

okt. 5. 12:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy, köszönöm! 😊
okt. 5. 12:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Extra halvány pozitívnak látom
okt. 5. 15:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
okt. 5. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!