Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A Merckformin XR 500,750...

A Merckformin XR 500,750 tényleg nem segít a fogyásban csak a Merckformin 850,1000? Azt olvastam, hogy az Xr jelzésű nem fogyaszt, csak a sima. Igaz ez?

Figyelt kérdés
Ha igen mi a magyarázat? Mennyivel erősebb a 850 mellékhatás szempontjából, mikor állhatok át arra biztonsággal (ha babát is szeretnék)? Most kezdtem el szedni a Merckformin XR 500at inzulin rezisztencia, PCO-ra. Nagyon örültem, hogy a már beindult fogyásomat segíti, de most elment minden lelkesedésem. A jó dolgokból mindig kimaradok? Jó lenne fogyni, hogy minél hamarabb lehessen picibabám!
2011. ápr. 1. 11:56
 1/8 Manka68 ***** válasza:
100%

Szia!

Én merckformin 750XR-t szedek, és a szedés első két hete alatt leugrott rólam 3 kiló. Hogy mi a különbség a simához képest, azt nem tudom. De gondolom ha az anyagcseréd helyreáll, könnyebben fogsz fogyni. És ez éppen arra való. Ne fogyasztószerként tekins rá. :-) Sok normál súlyú PCO-sról hallottam, nemcsak a súly számít!

Az a lényeg, hogy az inzulinod rendben legyen!

2011. ápr. 1. 20:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
10%
PCO-s vagyok én is, nem szedek cukorgyógyszereket, mégis le tudtam fogyni 30 kilót. Nem a gyógyszer fogyaszt, hanem a bevitt élelmiszerek mennyisége-minősége-rendszeressége és a mozgás. A "csodaszerektől" várhatsz hatást, de személy szerint én a testemben jobban bízom, mint, hogy olyan gyógyszert szedjek, amit olyan betegségre írnak fel, amit _meg akarok előzni_! Tök mindegy, hogy XR, vagy bármi más.
2011. ápr. 2. 10:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 Manka68 ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Az a helyzet kedves második válaszoló, hogy nem súlycsökkentés céljából kell ezeket szedni, hanem hogy az inzulin rendben legyen. Az pedig azért fontos, hogy a petesejtek ne károsodjanak, és a méhnyálkahártya olyan legyen, amilyennek lennie kell. Nem elég, hogy megvastagszik, de a felépítése is fontos. Sajnos az IR bekavar, és a méh nem fogadja be az embriót, hiába elég vastag a nyálkahártya. És a vetélés esélye is nagyobb, ha az ember nem szedi a cukorgyógyszert. A diéta nem biztos, hogy elég.

2011. ápr. 3. 08:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim válasza:

Szia! Én is Merckformin 1000-el kezdtem, nekem ez iszonyú hasi görcsöket és hasmenést okozott. Nem kaptam másikat, de már sehova sem tudtam eljutni itthonról annyira rossz volt.

Decemberben kisebbet kaptam 850-eset de ez is úgyan azt produkálta. Egészen márciusig szenvedtem vele, nekem annyit jelentett hogy 15kg-ot leadtam, de senkinek nem kívánom hogy átélje amit én. Most márciustól victoza injekciót kapok és este még merckformin xr 1000-et szedek.

Most 1 hónap után mondhatom ismét -5kg. Én is azért örülök a fogyásnak mert babát szeretnék már. Sok szerencsét kitartást kívánok neked!

2012. ápr. 4. 10:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:

Sziasztok!


A kérdésem az lenne, hogy a Merckformin tabletta a hasmenés által fogyaszt, vagy egyébként is?! Én egy hete szedem 2*250 mg-ot, holnaptól emelem 2*500 mg-ra. Amikor elkezdtem egy napig mentem a hasam, utána semmi. Nekem teljesen elfogadta a szervezetem, olvastam hogy van aki napi 18* szaladgál tőle a mellékesbe....

2012. máj. 4. 20:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim válasza:

Sziasztok!


A gyógyszer önmagában nem fogyaszt. Szeptember óta szedem A Merckformin XR 750 mg tablettát szedem és mellette a 160 grammos diéta szerint eszem és sportolni is járok, így lefogytam 10 kg-ot. Nekem is volt egy pont, amikor lelassult a fogyásom, akkor kezdtem fallabdázni. Az orvos szerint már az is elég, ha egy héten kétszer végzek aktív mozgást a diéta mellett. A sport mindenképpen fontos, nekem ez jött be.

2014. dec. 11. 08:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim válasza:
100%
6-os vagyok. Azt elfelejtettem írni, hogy két hétig ment a hasam és a mai napig szokott fájni a gyomrom és néha még mindig van hasmenésem, de megéri.
2014. dec. 11. 08:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
Akik itt fogyasztó szerként tekintenek a merkforminra, rosszul teszik. Nem értik a hatásmechanizmust és saját testük működését. A merkformin nem fogyasztoszer. Segíti a sejtek működését, IR-ben a sejteknek jól hasznosítani a cukrot,kvazi ezáltal az nem fog zsirként raktarozódni. De ehhez kell a megfelelő dietetikus által írt étkezést tartani és sportolni. Önmagában is érhet valamit, a három együtt fogja meghozni a kívánt hatást és nem 1-2 hónap alatt.
2021. szept. 1. 06:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!