Ovulácios teszt?

Figyelt kérdés
HA nincs peteérés akkor is mutat+?
2012. jan. 5. 15:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem!
2012. jan. 5. 15:13
 2/8 A kérdező kommentje:
nagyon koszi már megijedtem hogy nem jott rendbe a dolog.akkor ezek szerint van peteérésem.Kosz:)
2012. jan. 5. 15:14
 3/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Bocsánat, hogy ilyen szűkszavúan válaszoltam... :/

Általában az ovutesztek nem tévednek, nekem eddig amikor volt pé-em akkor pozitív volt, ha nem volt pé-em akkor nega volt.

2012. jan. 5. 15:29
 4/8 A kérdező kommentje:
26-28 napos ciklusaim vannak nemtudom mennyi tesztet vegyek?
2012. jan. 5. 16:36
 5/8 anonim ***** válasza:
IGEN,akkor is lehet pozitív a teszt!Belinkelek Neked egy kérdést,ahol ezt taglalták.Mellesleg nekem novemberben pozitív volt,UH-al is követte a doki a ciklusomat,és egyáltalán nem látott petesejtet.Decemberben is pozitív volt,akkor volt egy petesejtem(szintén UH-al látta a doki),ám nem volt domináns,így valószínű,hogy tüszőrepedésem nem volt(ergo hiába volt petesejt,nem tudott megtermékenyülni,próbálkoztunk is derekasan).Különben makk egészséges vagyok(vérvétel,és egyéb vizsgálatok is alátámasszák)és van már 2 gyerekünk.
2012. jan. 5. 16:49
 6/8 anonim ***** válasza:
2012. jan. 5. 16:49
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon koszi:)
2012. jan. 5. 16:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia,Ebben a hónapban nem volt peteérésem és pozitívak az ovutesztjeim.Lassan 2 hete.A hőm nem ment fel onnan tudom.
2012. jan. 5. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!