Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ir-esek, leírnátok, hogy mit...

Ir-esek, leírnátok, hogy mit esztek egy nap?

Figyelt kérdés
2014. máj. 7. 10:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ez attol fugg, ki hány g-is diétara van beállítva :)

Te?

2014. máj. 7. 10:54
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem így néz ki egy napom 160g CH-val:

Reggeli: rozs, vagy TK kenyér, felvágott, sajt, vagy májkrém, zöldségek, kávé -> 30 g CH

Tízórai: ma korpovit, light joghurt. De szoktam olyat is, hogy keksz (Teljes kiőrlésű) tejjel, vagy gyümölccsel. Szoktam házilag sütni kekszeket, müzliszeletet. -> 20 g ch

Ebéd: Ez teljesen változó, főzni szoktam, és úgy nézem a CH tartalmat, hogy 50 g kijöjjön. Fehér lisztet, cukrot és fehér rizst nem használok, ezeket lecseréltem. Egyébként tényleg mindent eszem. Ma pl. rakott krumpli van - ez mondjuk annyira nem jó, mert gyors CH van benne, de néha belefér.

Uzsonna: Gyümölcs -> 20 g CH

Vacsora: 40 G Ch - hasonló a reggelihez, vagy éppen rántotta, virsli, melegszendvics, saláta tortillával, stb.

Ha még belefér, szoktam enni egy kis kocka csokit is. (diétás csoki, vagy étcsoki)

2014. máj. 7. 11:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Én 160 g-ot eszek. változó mit eszek ebédre a többi étkezés nagyjából hasonló. fontos mikor milyne ch-t eszel. reggel szendvicset eszek csak lassú ch-t (30g), tizoraira pl joghurt zabpehely vagy kakaó keksz (20g). Ebéd nagyon változó (tészta, köles, basmati rizs, néha sültkrumpli ezek mellé valami hús esetleg leves)de figyelve hogy több legyen a lassú ch (50g). Uzsi gyümölcs szokott lenni (20g) vacsi megint szendvics ott eszek néha kevés gyorsat is, pl egy kefir vagy egy update krémtúró(40g). utóvacsi néha van csak akkor 1-2 szem kekszet eszek (10g). Ha van utóvacsi akkor az már 170 g de igazából én ehetnék 180-at is de nem igénylem elég a 160g. Eleinte nagyon mértem mostmár sokszor saac/kb-ra már ránézésre tudja az ember hogy kb annyi. Mondjuk a kenyeret mindig mérem mert mikor mekkora szeletet sikerül vágni, meg a gyümölcsöt is szokta mérni.
2014. máj. 7. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!