Lehet terhes lettem?

Figyelt kérdés
Ciklusom 6,8,9-dik napján megszakítással voltunk együtt,utána csak gumival.28napos ciklusaim vannak,kb 1hét múlva kell megjönnie.A szokásos előjelek mellett többet pisilek,de rengeteg folyadékot iszok,kívánom is.A melleim nagyobbak,és érdekes hogy épp középen,a hasam és szeméremdomb között rész egybefolyt.Pedig vonal szokott ott lenni nekem.Szerintetek szóba jöhet terhesség?Ez korai lenne(mármint a hasam?),mint tünet?Vagy csak beparáztam? 24l

2014. máj. 8. 20:54
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy érted, hogy "egybefolyt", de a has csak sok-sok héttel később kezd el növekedni. Jellemzően csak a második trimeszter közepe felé.

A többi tünet sem tipikus, bármi mással is magyarázható.

Parázol.

Mondjuk ettől függetlenül lehetsz terhes. Főleg, ha esetleg ez a ciklusod rövidebbnek indult, nem 28-nak.

Ha biztos vagy benne, hogy a későbbi aktusok során nem "hibáztatok", akkor már nyugodtan elvégezhetsz egy tesztet.

2014. máj. 8. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!