Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi fog most történni?

Mi fog most történni?

Figyelt kérdés
Ma vagyok a 1O.ciklusnapon,megyek dokihoz,régóta nem jön össze a baba,mondta,h ha most visszamegyek,h nem sikerült,akkor majd rásegitünk valamivel. Igy a 1O.napon már csak a tüszőrepesztő a lehetséges módszer vagy még van más is igy peteérés előtt?
2014. máj. 9. 12:59
 1/4 A kérdező kommentje:
Pl ha nem lát tüszőt akkor ilyenkor még esetleg arra is kaphatok valamit?
2014. máj. 9. 13:03
 2/4 anonim ***** válasza:

10. Cilkusnapon, ha nincs tuszo, akkor ebben a ciklusban mar nem tud "csinálni" semmivel, mivel kb középidoben van tuszorepedest, a tuszo 20-22 mm-esen reped, es 1 nap 1-2 mm-t nőnek, szóval ez igy nem menne mar

Esetleg a következő ciklustol adhat valamit, vagy mit tuszorepesztot, ha lat tuszot.

Hormonvizsgalatod, verveteled volt mar?

2014. máj. 9. 13:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia.

Ebben a ciklusban mar nagyon semmi,max megnézi van e szép érett tuszod.

A 3.es 21.napon szoktak vervetelt csináltatni,illetve a ferjednek is elkell menni vizsgálatra.

Ha nincsen tuszoeresed(oka vervetelekbol kiderülhet ) adhatnak peteeres stimuláló gyógyszert,esetleg tuszorepeszto Szurit is kaphatsz.

2014. máj. 9. 13:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Vérvételen voltam már,PCOS-ám van,de kezelve van október óta,jók is az eredmények már azóta,peteérésem eddig mindig volt,amikor figyelve lett,meg hőmérőztem is,remélhetőleg most is alakulóban van,csak érdekelt,h ha esetleg nincs,akkor még van e valami teendő. Amikor uh-gal lett figyelve akkor szépen látszott,h minden megtörtént,szépen nőtt is mindig amennyit kellett és meg is történt a tüszőrepedés,de a terhesség nem sikerült. Most legutóbb annyi derült ki,h a 21.napon csak 3 volt a progeszteronom,pedig uh szerint minden jól ment,volt tüsző,vissza is mentem akkor mikorra már mondta,h meg kell,h repedjen és mondta,h meg is történt,csak utána elment a dokim szabadságra és nem tudtuk ezt megbeszélni.
2014. máj. 9. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!