Elmenjek így nögyógyászhoz?
Április 6-10 között volt meg utoljára.Nem védekezünk,babát szeretnénk.Tesztjeim negatívak,igaz volt 2 halvány pozi tesztem,de annyira halvány,hogy negatívnak könyveltem el.De kb.2 hete terhességre utaló tüneteim vannak.Duzzadt,fájó mell,feszülö has,gyakori pisilés,álomkór,hányinger.
Jövö hét hétföre kaptam idöpontot nögyógyászhoz.De közben tegnap (péntek) megjött.Igaz nem olyan mint szokott lenni.Minimális vérzés,ami inkább barnázás.És nem görcsölök.Pedig szoktam,olyan falvakarós görcseim szoktak lenni.
Így elmehetek dokihoz?Ilyenkor megvizsgál?
Köszönöm a válaszokat.Elmegyek.
Azért hezitáltam,mert 3 éve volt egy korai spontán vetélésem,és akkor kifogtam egy ritka bunkó dokit,aki nekem esett,hogy mi a francot kezdjen velem ha egyszer vérzek. :(
Ez attól függ, miért mész. Nekem magándokim van (tehát nem egy bunkó), de mikor pl. fertőzésre gyanakodtam és 4. napos volt a mensim, azt mondta, hogy aznap már mehetek, mert lát tőle valamit, de előző napok neccesek lettek volna.
Nem feltétlen hazudott a te dokid, annak ellenére, hogy egy bunkó volt. De a dokikat is meg lehet érteni, eleve beléjük nevelik az egyetemen ezt a felsőbbrendűségi komplexust, amit a betegek 75%-a csak megerősít az évek során:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!