Lombikosok! Ti beültettetnétek elsőre 3-at? Többi lent!
Figyelt kérdés
Leszívás után ma hívtak hogy 3 petesejt termékenyült meg, kettő visszahelyezését vettük tervbe, de most megfordult a fejemben, hogy egyet nem éri meg lefagyasztatni. Első lombik lesz. Ti bevállalnátok 3-at egyszerre?
Szívem szerint bevállalnám, de mivel még első lombik a doki 2-őt javasolt, igaz akkor még nem sejtettük, hogy 3 marad meg. Megéri lefagyasztatni egyet? Mert ugye nem biztos , hogy kiolvasztásnál meg fog maradni.Légy szíves segítsetek, bár tudom ezt nekünk kell eldönteni.
2014. máj. 17. 12:10
1/14 anonim válasza:
Mi hármat kértünk vissza, egy maradt meg. Talán éreztem, hogy nem lesznek hármasikreim. De láttam jópár fotót hármasiker babákról is, akár mindhárom is megmaradhat. Ezt valóban nektek kell eldöntenetek.
2/14 anonim válasza:
Ez attól is függ miért kell a lombik. A mi problémánknál igen vissza kértem volna, de soha nem lett 3 embrionk. Mindig csak egy. Pontosabban a 7. lombiknál lett volna 3, de a beültetés előtt mindegyik leállt, vissza rakták őket, csak nem tudom minek.
3/14 A kérdező kommentje:
Nálunk nálam van a probléma. PCOS, Pajzsmirigy alulműködés, Inzulinrezisztencia. 5 inszemináció után, most jutottunk el az első lombikig. Hétfőn kell menni a beültetésre, tegnap volt a leszívás. Azt mondták 3 maradt a 8-ból. Nem tudom mit tegyünk. 1-et egyáltalán fagyasztanak le? Vagy felesleges?
2014. máj. 17. 14:05
4/14 anonim válasza:
En szemely szerint nem. Mindig kettot ultettek vissza, es meg azzal is ugy voltam, hogy nem biztos, hogy szeretnek ikreket. Harmat biztos nem. Csak ugye kettovel nagyobb az esely, vegul csak egy fiunk lett, de o is teljesen lefaraszt. Nem tudom, mi lenne ikrekkel. En ezzel tokeletesen elegedett vagyok :-)
5/14 anonim válasza:
És a 3as kezelést mióta tartod. Emiatt nem kéne lombik elvileg.
6/14 anonim válasza:
Mi megbeszéltük hogy hallgatunk az orvosra és a biológusra hogy 2 vagy 3 legyen visszatéve. Ők egyértelműen 3-at javasoltak már elsőre, mert nem lehetett tudni hogy a spermiumok milyen minőségűek voltak (nem voltak teljesen kiérve, fagyasztott hereszövetből nyerték őket). Szóval hallgattunk rájuk, most 13 hetes vagyok három babával... :)
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kedves utolsó, gratulálok a babákhoz. 5 éve szeretnénk babát, és tisztában vagyok, hogy milyen felelősséggel járnak a gyerekek, mivel a szakmám is ez. Jól meggondoltam, nem ijednék meg több gyerektől. :) Világ életemben ikrket szerettem volna, bár már egy picinek is örülnénk.
2014. máj. 18. 09:47
8/14 anonim válasza:
Kedves kérdező! mi lett a döntés? :) mi most vágunk bele, első konzultáción vagyunk csak túl, de már most ugyanez a kérdés foglalkoztat! :) Sok sikert kívánok, ha illik ilyet! :)
9/14 A kérdező kommentje:
Végül is, mivel mindhárom babóca megmaradt mire mentünk beültetésre, csak 2 kértük vissza, és egyet fagyasztattunk. Reméljük, a fagyasztott babóca már csak kistesó státuszban lesz :) Még egy bő hét és kiderül az eredmény! :) Szorítok nektek is, hogy sikerüljön! :)
2014. máj. 26. 09:35
10/14 anonim válasza:
én is így döntöttem volna, 8-as vagyok. Szurkolok! :) Legyen minden rendben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!