Ezek a tesztek tuti pozitívak? Szerintetek baj, hogy fajdogal a köldökom alatt?
Figyelt kérdés
www.kepfeltoltes.hu/view/141226/20141226_195944_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
2014. dec. 26. 23:41
11/20 anonim válasza:
Nő a méhed.nyúlnak a méhet tartó szalagok.nincs semmi gond!
Gratula.
3 gyerkőc anyuja
12/20 anonim válasza:
Nagyon gratulálok és boldog babavárást.
13/20 anonim válasza:
Ez egy gyönyörű pozitív.Ne aggódj, természetes a hasszurkálás, és még fog is a végéig.Ez természetes. Addig nincs ezzel a hasszurkával, míg enyhe, mensiszerű vagy nincs vérzés. Én is fájdogálok, 3 napja teszteltem pozitívat, már van egy lányom.
14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy megnyugtattal kedves utolsó és neked is gratulálok a picihez :-) jó pocakosodast! :-)
2014. dec. 28. 12:34
15/20 anonim válasza:
Nincs mit. Tudom milyen idegölő.Idegeskedik az ember végig értük. Én régen azon aggódtam h a sok rosszullét megárt neki. Aztán volt h kevesett mozgott...az ösztön erősebb. Köszönöm a jókivánságot, erős kis csöppség, már produkálja a tüneteket eléggé erősen.Minden nap erősebb.
16/20 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon idegölő az állandó aggódás. Főleg, ha nem tudja az ember,hogy mi normális és mi nem. :(Úgy tűnik az enyém is egy kis izompacsirta,minden nap erősödnek a tünetek :)) hason feküdni már nem megy mert fáj tőle a cicim... tegnap egész este pisilni futkostam es 5.napja álomkóros . Nálad milyen tünetek jelentek meg eddig? :)
2014. dec. 29. 09:12
17/20 anonim válasza:
Nálam mellérzékenység (előzőnél nem volt), reggeli hányinger (az előzőnél egésznapos volt) , ingerültség, fáradtság de nem alszom mint legutóbbinál.De én se tudok hason aludni.Feszül tőle a hasam.10. -én megyek dokihoz, remélem minden rendben lesz.
18/20 A kérdező kommentje:
Én 7.-én. Majd ird meg mi lett! :) szoritok!
2014. dec. 29. 17:00
19/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Remélem jól vagytok! :) Nekünk már a szivecskenket is hallani. :) 8 hetesek vagyunk. A rosszullétek néha kihoznak a sodrombol, de csodás érzés a várandósság :) már alig várom, hogy a karjaimban tarthassam. :)
2015. jan. 16. 11:20
20/20 anonim válasza:
Köszönöm, jól vagyunk, én is 8 hetes vagyok.Szombaton láttuk a szívverését is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!