Lat valaki masodik csikot?
Figyelt kérdés
Ugyanolyan teszt, az egyik tegnapi a masik mai.idon tul lettek ilyenek,de ma hamarabb mint tegnap. Kivancsi vagyok mit lattok, gondoltok
2016. jún. 22. 23:25
1/11 A kérdező kommentje:
Amugy szerintem szellemcsikok de nem jott meg (ma kellett volna) es fura hogy a mai teszt is szorakozik velem
2016. jún. 22. 23:33
2/11 anonim válasza:
A 2.-on látok halvány csíkot, de időn túl én már nem venném figyelembe...
3/11 anonim válasza:
Hát a második, rózsaszínes vonalat nemigen nevezném csíknak.
De próbálkozzatok, sok sikert.
4/11 anonim válasza:
Én is látom mindkettőn, de nem mondanám pozitívnak, túl vékony a csík. De lehet, hogy pár nap múlva ha több lesz a hcg akkor már vastagabb lesz a csík. Drukkolok!
5/11 anonim válasza:
Melyik az újabb teszt? Amelyik a zöld terítőn van, az csak száradási csík, vagy bemélyedés. Az első képen, mintha halvány pozi lenne, van róla másik képed?
7/11 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! Az elso kep a korabbi,a zold teritos vekony csikos tegnapi.szerintem is szellemcsik mert vekony. Azt hiszem masfajta tesztet fogok venni ha nem jon meg ma.
2016. jún. 23. 13:39
9/11 A kérdező kommentje:
Ma vagyok a 32. napomon, tegnap kellett volna megjonnie. Neha ugy erzem most fog megjonni, de ma kb semmi. tegnapelott gorcsoltem este kicsit.Lehet meg kivarom a holnapot is a tesztelessel es majd szombaton.
2016. jún. 23. 18:04
10/11 anonim válasza:
Drukkolok. Sztem van ott valamI. Csak nemtudom mit akar jelezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!