Barátommal nem rég vesztettük el a szüzességünk, VÉDEKEZTÜNK durex óvszerrel . Szex közben sokszor megálltunk hogy megnézzük nem volt e gond. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Hozzáteszem hogy ellenőrizte otthon az óvszert mert feltöltötte vízzel és nem volt lyukas nem volt egyik őnknek sem orgazmusa nem mentünk el,ha az óvszerbe volt is vmi az csak az előváladék lehetett! Ez szombaton történt még ebben a hónapban nem jött meg most kell valamikor de tiszta ideg vagyok. A mellem megvan duzzadva a mimbóm is és tapintásra is,a hasam kemény egyéb tünetem nincs ám nem nagyon tudok enni és mostmár aludni sem a stressztől!2016. jún. 23. 05:51
11/15 anonim válasza:
Szerintem az aktus után öntötte fel vízzel, nem előtte!
13/15 A kérdező kommentje:
minden felreertes elkerulese vegett...lehet en fejeztem ki magam rosszul elnezest ha igy van ! az h feltotltotte vizzel az az egyuttlet utan tortent es csak abbol a celbol hogy ellenorizze hogy lyukas e vagy sem! es miutan mar nem hasznaltuk
2016. jún. 23. 13:05
14/15 anonim válasza:
Gondolom azért izgulsz ennyire mert max 14-15 éves vagy...
15/15 anonim válasza:
Akkor a legjobb ha ott nyitja ki. Nem ortho , es meg vizet is beletolteni.... eldobom az agyam.. sorry!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!