Mennyi az átlag életkor szüléshez?
Èn meheszkedem 2eve es eleg jol megy. De igy is csak eskuvot tervezunk. Es utana gyereket. Varjatok meg vele. Legyetek kettesben gyujtogessetek meg. A gyereknek is jobb lesz ha nem ilyen fiatalon vágtok bele. Attol masok ugy csinaltak. Nem biztos h nektek is jot tenne. En 21 L pârom 26F
Jovore eskuvo. Gyujtogetunk. Utana eskuvo napjatol johet a babaprojekt.
Eloszor legyen egy projekt ami ti vagytok. Menjetek meg at par dolgon. Elvezzetek egymast. A vasarnapI nyugalmakat kettesben.
Hazasodjatok ossze ha fontos nektek es abbanis h a gyerek ugy noljon fel. Aztan johet a babaprojekt.:) de ezt ti dontitek el. Nem itt mi..
Az átlagéletkor ma Magyarországon 26 év.
Ha az ideális életkort kérdezed, olyan nincs. Az én baráti körömben a nők 35 körül, én 29 évesen szültem. Anyu korosztályában, barátnői körében ez kb. 24 év. Én nem tudtam volna korábban szülni, mert egyetemre jártam, nem dolgoztam elég jó helyen és a férjemet se ismertem még a te korodban.
Azt csak ti dönthetitek el. Mi a párommal 20 és 21 évesek vagyunk, nemsokára megszületik a fiunk, akit terveztünk. Nekünk így jó, nem érzi egyikünk se, hogy most kimaradnánk valamiből.
32hkm
Sztem akik itt azt irtak h várnának, azert írták, h legyen meg egy kis időtök együtt. Kirándulni, nyaralni, világot látni, ésnem a bulikra gondolok... Ez egy babával nem ilyen egyszerű, sot van ami kivitelezhetetlen. Mindent gondosan at kell szerveznie, főleg a hétköznapokat. Ez nem rossz! Nem is baj. De más.
Az is igaz h itt egyéni vélemények vannak, de azok nem a ti dontesetek. Nektek kell meghozni ezt.
En nem álltam volna készen. Sőt! Meg tavaly sem! Idén ébredtem rá h akarom es kész vagyok rá :) Ma mar várandósan telnek a napjaim, de be fogom tölteni a 32iket mire megszületik. Én vállalom h buliztam, dolgoztam, utazgattam, ismerkedtem és kerestem az igazit eddig. Nekem nehez volt megtalálni és emiatt is tolodhatott ez ki nalam. Viszont 7 éve mar egymas mellett vagyunk és iden jutottunk oda h akarjuk.
Ha Nektek ez megvan mar most akkor hajra!
Üdv
16hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!