Ez a gyógyszer befolyásolja a terhességi tesztet? Többi lentebb.
Ízületi gyulladásom van két karom és mindkét lábam fáj ezért orvos írta fel a (salazopyrin 500 mg) tablettát napi 3*1.
Ez egy elég erős gyógyszer, és nem tudom hogy befolyásolja a terhességi tesztet? Próbáltam utána olvasni de semmit nem találok erről.
Még nem csináltam meg a tesztet sőt még meg sem vettem, van egy pár tünetem és hát elég erős gyógyszer és szeretném le ellenőrizni magam. Ha valaki ismeri a fenti tablettát legyen szíves írni. Nagyon meg köszönöm.
Olyan erős gyógyszer, hogy gyakorlatilag már méreg, ha ezt szeded, akkor nem véletlen, hogy ha hányingered, fájdalmaid vannak, szédülsz, stb., ezek csak az enyhébb mellékhatások.
A HCG termelést nem befolyásolja, de a vizelettel történő vizsgálatokat igen, mert olyan sűrűn jelen van a hatóanyag a vizeletben.
Ha tényleg fenn áll a terhesség gyanúja, akkor menj orvoshoz. Főleg, mert emellett a gyógyszer mellett nem igazán tanácsos teherbe esni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!