Ezek a terhességre utaló jelek? 19l
Figyelt kérdés
-Mellfájdalom,duzzadás
-Hasgörcs alul,puffadás
-fejfájás
-Fáradékonyság
-Menszesz késése
-Édességet kivánom nagyon sokszor (lekvár,csokitorta,csoki, sokszor méz magába)
-Rettenetesen érzékeny vagyok bármit mondanak elsirom magam.
-
2016. júl. 2. 15:59
1/7 anonim válasza:
Igen, ezek terhességre utaló jelek.
2/7 anonim válasza:
Akár azok is lehetnek,de nem biztos.
3/7 anonim válasza:
Terhességi tesztről hallottál már?
Nem kell venni.
Amikor már kívánod a nutellás csemege uborkát, akkor már úgyis késő lesz. :/
4/7 anonim válasza:
Ezek lehetnek terhessegi tunetek is de akar a kozelgo mensit is jelezhetuk. Hany napja kesik?De mivel mar kesik delutan is tesztelhetsz.
5/7 anonim válasza:
Ugorj be vmelyik drogériába és vegyél egy tesztet, ilyenkor még nyitva vannak. Reggel pedig csináld meg.
Ez nem feltétlenül utal terhességre, valaki egy sima menzesz előtt is szenved ennyit.
6/7 anonim válasza:
Pozit teszteltem, de ezek közül egy tünetem sincs :)
Max hasfàjàs alul,de az is elmúlt :)
Persze, lehet terhesség is. Tesztelj, ha mensi közelében vagy. Ne egy héttel előtte! :))
7/7 anonim válasza:
Siman utalhat terhessegre. Vagy ! Most beparaztal es tulzol, es menzesz elott maskoris ezvan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!