Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezt mi okozza? ValakI tud...

Ezt mi okozza? ValakI tud segiteni?

Figyelt kérdés

Szóval mult hèt szerdan voltam orvosnal. Megnezett alaposan. A melleimet is . Nem talalt semmit. Odalent ciszta es megvagyok telve folyadèkkal.

Felirt 3 gyogyszer.

Antibiotikum 3napra az mar elfogyott.

Norcolut napi 2alkalommal.

Es azzal a negyedik napon tartok.

Folyton pisilek, ez nem is baj , elmulik majd. De nagyon zavar h nagyon faj a bal mellem oldalt. Es ha melltartot huzok, leteszem a karom akkor mar faj, ha epphogy hozzaerek akkoris. Lassan mar szemmel láthatò, sőt En mar latom is. Szurkal a hasam is

A norcolut teszi?

2016. júl. 3. 23:30
 1/7 A kérdező kommentje:
Kihagytam hogy iszonyu gyorsan elzsibbad a bal karom
2016. júl. 3. 23:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Csinálj egy tesztet... De mindenféleképpen menj vissza a dokihoz mert lehet hogy nem birom a gyógyszert
2016. júl. 4. 05:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Hol vagy pontosan megtelve folyadékkal? Vettek belőle mintát? Mi az, hogy szemmel láthatóan fáj a melled? Kit diagnostizált az orvos? Milyen antibiotikumot adott és mire?
2016. júl. 4. 06:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Bocsánat: mit diagnosztizált az orvos?
2016. júl. 4. 06:43
 5/7 A kérdező kommentje:

Lassan mar szemmel lathato h nagyobb is , lehagytam bocsanat!

A mehem van megtelve petefeszkem van megtelve, a kipukkant cisztak miatt valoszinuleg. (Orvos mondta) mintat nem vett, mert marciusban is ez volt csak sokkal kevesebb folyadekkal. Es akkor norcolutot sem irt. Mert cisztat nem latott csak azt mondta, akkor, hogy nem regen pukkanhatott ki.

2016. júl. 4. 09:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Antibiotikumot (Sandozt)marciusban is adott. Nem mondta mire en meg mindig elfelejtem megkerdeznI. De egyuttlet soran neha fajdalmat erzek. Es márciusban az antibioticum es huvelykup utan teljesen jol voltam most junius elejèig.
2016. júl. 4. 09:05
 7/7 A kérdező kommentje:

Semmi konkretat nem diagnosztikalt. Ciszta es folyadek ennyi...

Terhes nem vagyok ez biztos.

2016. júl. 4. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!