Létezik hogy az első pár hétben is már lenni minimális tejem! Persze csak nyomásra jönn párcsep?
Figyelt kérdés
Arra lettem figyelmes hogy tej szerű folyadék jön a melleimből és mivel baba projekt van így megcsináltam egy tesztet! Elsőra nagyon minimálisan látszodot a második csik nem is igen hittem hogy ott van csak mintha képzelni! Kb 6-7 percere ujra megnéztem és teljesen kivehető volt a második csik!!!2016. júl. 4. 15:01
1/9 anonim válasza:
Szerintem inkább kicsit magas a prolaktin szinted.
Nekem is korán, 16-18. héttől volt előtejem, de azért nem a "+" tesztkor....
2/9 anonim válasza:
A babára nagyon pici az esélye marmint h attol van ... , de a melledből a fehér váladék ami jön az a magas prolaktin szint okozza menj el a dokihoz és nyugodtan mond el neki fogsz rá gyógyszert kapni amitől majd szépen elmúlik de ne hanyagold el mert később nagyobb baj is lehet belőle , de biztos nem azert van mert terhes vagy. Pozi teszthez grat. Viszont azonnal orvos!!:)
3/9 A kérdező kommentje:
Csak ezért teszteltem mert ezt tapasztaltam!! És pizonytalan is vagyok hogy vajon a pozitív tényleg pozitív e 😊😕
2016. júl. 4. 15:04
4/9 anonim válasza:
Nincs teves pozitiv. De a folyas miatt menj el orvoshoz de hama
5/9 anonim válasza:
Második gyereknél nekem már 4-5 hetesen jött némi előtej!
Jelenleg 28 hetes vagyok vele
6/9 A kérdező kommentje:
Persze mindenképp megyek orvoshoz! Köszönöm a válaszokat!
2016. júl. 4. 15:35
7/9 anonim válasza:
Szintén 5 hetes,van pár csepp nekem is. Feszül meg fáj a cicim,utána kilyön egy fél cseppnyi. Negyedik gyerkőc lesz.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Jövő héten tudok menni orvoshoz csak!
2016. júl. 6. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!