Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik hogy az első pár...

Létezik hogy az első pár hétben is már lenni minimális tejem! Persze csak nyomásra jönn párcsep?

Figyelt kérdés
Arra lettem figyelmes hogy tej szerű folyadék jön a melleimből és mivel baba projekt van így megcsináltam egy tesztet! Elsőra nagyon minimálisan látszodot a második csik nem is igen hittem hogy ott van csak mintha képzelni! Kb 6-7 percere ujra megnéztem és teljesen kivehető volt a második csik!!!
2016. júl. 4. 15:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem inkább kicsit magas a prolaktin szinted.

Nekem is korán, 16-18. héttől volt előtejem, de azért nem a "+" tesztkor....

2016. júl. 4. 15:02
 2/9 anonim ***** válasza:
A babára nagyon pici az esélye marmint h attol van ... , de a melledből a fehér váladék ami jön az a magas prolaktin szint okozza menj el a dokihoz és nyugodtan mond el neki fogsz rá gyógyszert kapni amitől majd szépen elmúlik de ne hanyagold el mert később nagyobb baj is lehet belőle , de biztos nem azert van mert terhes vagy. Pozi teszthez grat. Viszont azonnal orvos!!:)
2016. júl. 4. 15:03
 3/9 A kérdező kommentje:
Csak ezért teszteltem mert ezt tapasztaltam!! És pizonytalan is vagyok hogy vajon a pozitív tényleg pozitív e 😊😕
2016. júl. 4. 15:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Nincs teves pozitiv. De a folyas miatt menj el orvoshoz de hama
2016. júl. 4. 15:18
 5/9 anonim ***** válasza:
67%

Második gyereknél nekem már 4-5 hetesen jött némi előtej!

Jelenleg 28 hetes vagyok vele

2016. júl. 4. 15:24
 6/9 A kérdező kommentje:
Persze mindenképp megyek orvoshoz! Köszönöm a válaszokat!
2016. júl. 4. 15:35
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szintén 5 hetes,van pár csepp nekem is. Feszül meg fáj a cicim,utána kilyön egy fél cseppnyi. Negyedik gyerkőc lesz.
2016. júl. 4. 19:22
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Kijön*** bocsánat,elírtam.
2016. júl. 4. 19:23
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Jövő héten tudok menni orvoshoz csak!
2016. júl. 6. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!