Hány hetente jártok terhesgondozásra?
6+2 napos kismama vagyok. Ma voltam magán dokinál, aki azt javasolta, hogy 3 hét múlva jöjjek vissza, utána pedig 4 hetente lenne a vizsgálat.
Második gyerkőccel vagyok várandós, az első terhességem és szulesem problémentes volt.
Szia, már épp nem aktuális, gondolom már kialakult egy ritmus.
Nálam úgy néz ki, hogy voltam
1. terhesség megállapításon
2. 12. Hét genetikai kombinált szűrés
3. magán nőgyógyász - 90 napos magzati igazolás
4. 20. Hét “genetikai” ultrahang
5. Holnap megyek 25. Héten sima sztk terhesgondozásra, hogy minden rendben van e.
6. Augusztus végén a 30. Heti nagy ultrahangra.
Úgy tudom, ha nincs probléma nem kell havonta menni , csak ha indokolt.
Kivétel a védőnő
Nekem november 7 az időpont
De ma le lettem baszva az sztk terhesgondozáson, hogy az összes ultrahang lelettel (amit magánba csinaltattam szonografussal) terhesgondozasra kellett volna mennem, nem a vedonohoz… mert szülész-nőgyógyásznak kellett volna beírnia nem a vedononek… mondtam hogy oké, és én ezt honnan tudjam, ha a védőnő annyit mondott hogy havonta menjek hozza ha van új lelet, ha nincs 💁🏼♀️ De amúgy a terhesgondozáson nincs semmilyen vizsgálat csak vérnyomás mérés meg súly mérés :D nincs se ultrahang se kenet vétel se méhszáj vizsgálat 😂
Sziasztok! Hogy vagytok így a végefele? Én ma vagyok 35+4.
A pocaklakó kb 2600 gramm körül lehet :)
Szia, én ma megyek a 36. Heti ultrahangra meg kenetvetelre, holnaptól meg indul a ctg :) kiváncsi vagyok marad e a nov 7.
Te hogy vagy kérdező?
Méretek és menzesz szerint is november 10. a dátum, a kiskonyvben viszont november 14. szerepel.
Lehet, hogy megkérem a dokit, hogy írjuk át a kiskonyvet.
Én holnap kezdem a 36+0 . Kenetvétel és uh megvolt a héten, pénteken megyek vérvételre és két hét múlva nstre. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!