Missed ab műtét után nincs vérzésem. Normális?
Pénteken vagyis lassan 2 napja volt missed ab műtétem épp 9 hetesen. Lamináriával tágítottak, nekem az sem fájt. Műtét közben kissé repedt a méhszáj, de varrni nem kellett. Így egy adag gyógyszeres gézt tettek be míg haza nem jöhettem, akkor kivették.
Ott azon volt némi vér, de azóta semmi. Normális hogy egyáltalán nincs vérzésem?

válasza:

válasza:Ugyanígy jártak el velem is, 9 hetesen. Én véreztem. Azt mondták az a jó, hogy tisztul még otthon is.
Mindenképp mondanám ezt az orvosnak, aki operált!!

válasza:

válasza:Nekem 3-szor volt missed ab miatt műtét. Első alkalommal barnázás volt 1 hétig, majd utána 2 napig vérzés, majd még pár nap barnázás. Műtét után 2 héttel kellett menni kontrollra, minden rendben volt.
2. és 3. alkalommal 2 hétig barnáztam, de nem volt vérzés. Viszont fájt a hasam, de minden rendben volt a konrollnál.
Gondolom mész majd kontrollra te is, mindenféleképpen említsd majd azért meg az orvosnak.
Jobbulást kívánok!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Amugy 8 nappal ezelött volt a mütét, azt mondták hogy 10 napig elöfordul vérzés de ez nem vér hanem olyan mint a csoki.
És az, hogy vérzésem csak a műtét napján volt, azóta semmi? Nagyon korai ab volt 5 hetesen. Se láz semmi más bajom nincs. Bunkó válaszolók kíméljenek!
Mennyi ideig számít normálisnak?
Meddőség miatt, laparoszkópos műtéten durva endót találtak, amit el is távolítottak. 6 hónapos gyógyszeres kúrát javasoltak, amit azonnal el is kezdtem, ennek 3 hete. A napokba volt esedékes a menzeszem, azt mondta az orvos hogy pecsételés ilyenkor előfordulhat, de...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!