Sikertelen missed ab műtét? Létezik hogy újra kell?
Két hete volt a műtét.
Azóta újra elkezdtem vérezni,rendes piros vér..a dokit hívtam.
Kedden lenne a kontroll,lehet hogy nem sikerült teljesen a missed ab?
Volt már ilyen? A mensest a doki kizártnak tartja hisz alig 10 nappal műtét után kezdtem el újra ennyire vérezni. Addig is volt,csak kevés.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Azt hiszem van valamilyen kikötés,hogy bizonyos kor felett már nem kell annyit várni például a meddőségi kivizsgálásokra,csak nem tudom hogy mi "jár" ilyenkor,milyen vizsgálatokat takar,illetve fizetősek-e vagy sem.
A doktornő megvizsgálta, mondta h minnél hamarabb meg kell műteni. Meg is műtötte, otthon hetekig utókezelést kapott! Vissza is húzódott neki, majd kezdett egyre jobban előjönni, nyilván egyből beszéltem is az orvossal, és azt mondta túl nagy a mirígy és egy újabb...
Már 2 sikertelen lombikom volt, szeretném levetetni a méhszájsebem, mert a sok hormontól még rosszabb, csak félek, h emiatt sokat kellene várni a következővel.
Sziasztok, kicsivel több mint 2 hete estem túl egy fitymafék műtéten, és tegnap kipróbáltam, hogy lehet-e használni... Ernyedten teljesen hátramegy a fitymám, akákrcsak a műtét előtt, mereven azonban továbbra sem tudom hátrahúzni... Nagyon picit javított csak a műtét....
Az eset már több mint egy évtizede történt, miszerint az orrmandulám kivétele miatt altattak el kórházban, de mire felébredtem, a nyakamon lila fojtogatás-nyomok voltak találhatók, ill. az orvos közölte édesanyámmal, hogy nem sikerült a műtét, arra hivatkozva, hogy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!