Nincs senki aki hisz a "csak" online hosszú távú barátságban? 43/N XXL
Figyelt kérdés
ápr. 14. 17:48
1/22 anonim válasza:
Miért csak online? 🤔
ápr. 14. 18:33
2/22 anonim válasza:
De, nekem van több olyan, sok éves baráti kapcsolatom, ami csak online él, különbözö külsö okok miatt nem megoldható a személyes találkozás, de igazán szükség sincs rá, így még jobban müködik, mint a reál életben általában.
ápr. 14. 18:50
3/22 anonim válasza:
Nekem csak online vannak barátaim mostmár, jó, ha évente egyszer tudnunk találkozni. Mikor megismerkedtünk tizenéve, akkor még mind egy helyen laktunk.
ápr. 14. 18:52
4/22 Barnabas333 válasza:
Szerintem én már írtam neked és amikor megtudtad, hogy van egy elhidegült élet társam aki a másik szobában külön él, egyből nem írtál vissza. Ennyit arról, hogy csak online barátságot szeretnél.
ápr. 14. 19:28
5/22 anonim válasza:
Nincs
ápr. 14. 20:14
6/22 anonim válasza:
De van. Itt vagyok én is. Volt is hasonló, aztán 4-5 év után ritkultak az üzenetvéltások, de addig napi pár sor mindig volt.
Aztán valahogy azt éreztem, hogy feleslegesen írok, és valahogy megszakadt az egész.
ápr. 14. 22:04
7/22 anonim válasza:
Én hiszek az online barátságokban :)
ápr. 14. 22:25
8/22 anonim válasza:
Nekem is van 5-6 eves only online baratsagom, illetve tobb rovidebb is volt.
29/F
ápr. 14. 23:56
9/22 anonim válasza:
Konkrétabban mit takar a barátság? Van benne egy ki extra is?
ápr. 15. 08:45
10/22 anonim válasza:
Ilyet én is keresnék, de sajnos mindenki eltűnik általában rövid időn belül. Nem gondolnám, hogy velem van a hiba. Szóval, aki szeretne barátkozni, privátban írhat.
ápr. 15. 10:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!