Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » 17-20 éves fiúk valaki ismerke...

17-20 éves fiúk valaki ismerkedni? ( 19F )

Figyelt kérdés
tegnap 02:08
 1/5 anonim válasza:

Szia!

Nekem írhatsz nyugodtan.

20/F

tegnap 11:07
 2/5 anonim válasza:
Írj
tegnap 11:15
 3/5 anonim válasza:
Szia! merre laksz? én inkább személyes találkozásokban, programokban, bulikban lennék benne
tegnap 12:15
 4/5 anonim válasza:
Szia írj.
tegnap 16:17
 5/5 anonim válasza:
Írj nyugodtan! :)
tegnap 17:11

Kapcsolódó kérdések:

28-40 éves nők, lenne kedvetek beszélgetni és vagy ismerkedni egy 20 éves sráccal?

Tiszteletben tartom azokat is akik nem és elfogadom, hogy valakinek ez fura de én szeretnék beszélgetni egy 28-40 éves nővel, ha nincs ellenedre írd le, köszönöm előre

Hajlékony lány ismerkedne 20 éves sráccal?

Nagyon tetszenek a hajlékony lányok és szívesen ismerkednék velük

Lányok, nők, valaki ismerkedne egy 20 éves fiúval?

180 centi körül vagy és szemüveges :D a beszélgetés során pedig majd a többit :D

Ki ismerkedne egy 20 éves fiúval?

Srácok is nyugodtan, sőt:DD

Üdv, 20 éves vagyok és nagyon kevés barátom van jelenleg. Lenne itt olyan aki ismerkedne velem?

Pár infó (rólam). - értelmiségi (nem az okoskodó tucat egyetemista fajta) - Anime ellenes! - nagyon szókimondó, néha trágár - Kedvelem a múlt század zenéit, és filmjeit. - Nagyon mai beállítottságú fiataloktól a falra mászok, és nem tudok velük mit...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!