Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Létezik az oldalon olyan...

Létezik az oldalon olyan hölgy, aki szívesen levelezne, hosszabb távon gondolkodik és nem tűnik el, pár nap alatt? 50-es férfi vagyok.

Figyelt kérdés
ma 13:46
 1/2 anonim válasza:
Írj ,ha gondolod...😉
ma 17:36
 2/2 anonim válasza:
Igen..
ma 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Ha egy férfi azon gondolkodik, hogy megcsalja a feleségét, miért mondja, hogy szereti őt?

Egy csók utàn tervezi a szexet és semmiféle megbánást nem tanusít persze a felesége irányába..

Hogyan gondolkodik egy férfi ilyenkor?

Ha történt egy kényes szituáció a férfi hibájából de nem szándékosan, ezután azt mondta hogy nem keres egy darabig biztosan, akkor meddig várjak? 1 hónap után ha rákérdezek hogy van, akkor azt tolakodásnak venné vagy esetleg jól eshet hogy érdeklődöm? Vagy várjak...

Ha egy férfi gondolkodik hogy összejöjjön velem, akkor tulajdonképp min is gondolkodik? Mik azok az okok ami miatt gondolkodni kell?

Én úgy gondolom hogy kapcsoolaton nem kell gondolkodni, ha egyedülálló vagyok és ismerem a masikat eltudom dönteni hogy kell e nekem komolyabbra vagy sem. Akkor mit jelent a pasi szótárába a gondolkodás?

Egy férfi mennyi ideig emlékszik egy nőre/gondolkodik rajta rövid találkozás után?

Tegyük fel, reggel látta, köszönt neki, bókolt neki, szép napot kívánt, mosolygott és akkor is elmosolyodott, amikor megint elmentek egymás mellett. A nő is pozitívan reagált, mondta, hogy jöjjön máskor is (a bók miatt), mire a férfi azt mondta, hogy minden nap arra...

Valóban így gondolkodik egy férfi ha beleszeret egy nőbe de nem akar belerondítani a már meglévő kapcsolatba?

Egy kérdés alatt olvastam válaszként, és nagyon fel van pontozva: "Abban a pillanatban mikor egyértelmű volt, hogy lehet több megtehetted volna, hogy elkezdesz gorombáskodni, a minimumra csökkented a kommunikációt, tőmondatokat használsz,"

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!