Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Vannak itt scene vagy emo...

Vannak itt scene vagy emo emberkék? :D

Figyelt kérdés

Én scene lány vagyok, nincsenek barátaim és introvertált vagyok, szeretek zenét hallgatni és rajzolni. Szeretem akinek alter stilusa van mint nekem.

Fontos nekem hogy értelmes legyél és lehessen bármiről beszélgetnünk, bármire nyitott vagyok és nem itélkezem. Ha megnyílok nagyon szeretek hülyéskedni és sokat poénkodni, de ha kell azonnal tudok váltani komolyra. :p

Megértő vagyok és jó hallgatóság mások szerint is, érdeklődöm és empátiával állok hozzád. C:

aug. 2. 11:51
1 2
 1/14 anonim válasza:
Az emok már 2010-be kihaltak
aug. 2. 11:59
 2/14 anonim válasza:
Hope visszatért?
aug. 2. 12:10
 3/14 anonim válasza:
Tinibe.
aug. 2. 13:10
 4/14 anonim válasza:
Jelen, 27 éves rajzos vagyok, eleinte szintén visszafogott (maszkolás) de ritka hülye tudok lenni :D
aug. 2. 15:51
 5/14 anonim válasza:
Irj
aug. 2. 19:08
 6/14 anonim válasza:
Hasonló vagyok, mint a #4... :D
aug. 3. 10:07
 7/14 anonim válasza:
Akkor még a végén alapíthatunk egy klubbot :'D
aug. 3. 10:10
 8/14 anonim válasza:
Jó lenne... (:
aug. 3. 10:13
 9/14 Kistál_és_a_bor válasza:

"...érdeklődöm és

empátiával állok

hozzád. C: "

De miért?

aug. 4. 12:55
 10/14 anonim válasza:
Egyik sem vagyok, de szimpi vagy. :3
aug. 6. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Therian emberkék?

Nyíregyháza, Debrecen környéke, léteztek még? Nekem ugyan nincs maszkom, sem amolyan "jelmez" de évek óta úgy vagyok, ahogy vagyok. Aki therian és hasonló, érteni fogja. Estleg találkozó, levelezés, csoport alakítása? 25 éves vagyok. Negatív komment nem érdekel, mindenki olyan, amilyen.

Valami normális emberke ismerkedni?

Sziasztok! Meló közben unatkozok és nem nagyon van dolgom, szóval jó lenne néha dumálni valakivel. A lehető legtökéletesebb pali vagyok beszélgetésre. Ha eddig unatkoztál vagy nem tudtad kinek öntsd ki a lelked most itt a lehetőség. Full komolyan mondom. :p Bárki...

Lehet barátkozni középkorú férfiakkal itt autista vagyok nincsenek barátaim se ismerőseim valaki beszélgetne innen én velem is aki normális és rendes emberke?!

Barátságos negyvenes akár ötvenes férfiak tudnak segíteni autista fiú vagyok és nincs csak alig van társaságom apukámék csak.

Nagyon kellene egy idősebb öregebb jócskán középkorú férfi társaság de nagyon nehezen találok egy valakit aki normális és rendes is lenne volna egy...

Nagyon egy magamban remeteként magányosan voltam világ életemben még most napjainkban is itt életem legvégéig már. 35 éves fiatalember vagyok és pestről írok. 36 éves leszek idén év végén ősszel. Komolyan tényleg egy gyerek barátom játszó pajtásom is eléggé nagyon...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!