Vannak itt scene vagy emo emberkék? :D
Én scene lány vagyok, nincsenek barátaim és introvertált vagyok, szeretek zenét hallgatni és rajzolni. Szeretem akinek alter stilusa van mint nekem.
Fontos nekem hogy értelmes legyél és lehessen bármiről beszélgetnünk, bármire nyitott vagyok és nem itélkezem. Ha megnyílok nagyon szeretek hülyéskedni és sokat poénkodni, de ha kell azonnal tudok váltani komolyra. :p
Megértő vagyok és jó hallgatóság mások szerint is, érdeklődöm és empátiával állok hozzád. C:
"...érdeklődöm és
empátiával állok
hozzád. C: "
De miért?
Kapcsolódó kérdések:
Nyíregyháza, Debrecen környéke, léteztek még? Nekem ugyan nincs maszkom, sem amolyan "jelmez" de évek óta úgy vagyok, ahogy vagyok. Aki therian és hasonló, érteni fogja. Estleg találkozó, levelezés, csoport alakítása? 25 éves vagyok. Negatív komment nem érdekel, mindenki olyan, amilyen.
Sziasztok! Meló közben unatkozok és nem nagyon van dolgom, szóval jó lenne néha dumálni valakivel. A lehető legtökéletesebb pali vagyok beszélgetésre. Ha eddig unatkoztál vagy nem tudtad kinek öntsd ki a lelked most itt a lehetőség. Full komolyan mondom. :p Bárki...
szívesen beszélnék hasonló emberkékkel 21F
Barátságos negyvenes akár ötvenes férfiak tudnak segíteni autista fiú vagyok és nincs csak alig van társaságom apukámék csak.
Nagyon egy magamban remeteként magányosan voltam világ életemben még most napjainkban is itt életem legvégéig már. 35 éves fiatalember vagyok és pestről írok. 36 éves leszek idén év végén ősszel. Komolyan tényleg egy gyerek barátom játszó pajtásom is eléggé nagyon...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!