Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Vannak itt 20 és 35 közti...

Vannak itt 20 és 35 közti emberek, akik szívesen eljárnának szórakozóhelyekre, de nincs társaságuk hozzá?

Figyelt kérdés
26 éves férfi vagyok, Budapest agglomerációjában élek. Mindig is szerettem volna szórakozóhelyekre járni, de a barátaim nagyon introvertáltak és sosem tudtam őket rávenni. Örülnék, ha találnék ehhez társaságot.

aug. 6. 19:08
 1/9 anonim válasza:

Vannak, én is így vagyok ezzel.

Sajnos én is gátlásos típus vagyok, kellő pia után viszont kijön belőlem az állat, és ez viszont számodra nem biztos hogy szimpatikus lenne.

aug. 6. 19:17
 2/9 anonim válasza:

HaverVagy

Keress rá és sok sikert.

aug. 6. 21:05
 3/9 anonim válasza:
Egyedül is szoktam járni
aug. 7. 01:14
 4/9 anonim válasza:
Nyugat-Magyarország
aug. 7. 09:09
 5/9 anonim válasza:

Hová fejlödünk...

Társaságot keresel társaságba járáshoz?

aug. 8. 14:37
 6/9 anonim válasza:

5

Hát látod. Ha mindenki otthon bssza az anyját...

Kérdező!

Ilyenkor jobb egyedül menni, mint mások miatt nem menni.

aug. 15. 08:46
 7/9 anonim válasza:

Szia

Én szívesen mennék csak nem budapesti vagyok és nem lenne hol aludnom, pedig kipróbálnám ezt a budapesti bulit.

27N

tegnapelőtt 04:28
 8/9 anonim válasza:

7.

Hol laksz?

tegnapelőtt 07:08
 9/9 anonim válasza:
Baján.
tegnapelőtt 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Egy ilyen adottságú fiatal lányhoz odamennének fiúk ismerkedni egy szórakozóhelyen?

172 cm, 59kg, formás test, frufru, középhosszú bordós barna haj, csinos fekete ruhában. Aki gondolja írhat privit is

Győrbe vannak leszbikus szórakozóhelyek?

Vagy melegbárok? A tipikus légkört annyira nem bírom mert nem tudom magam elengedni. Köszönöm! UI.: aki esetleg ma menne bulizni ilyen helyre jelezzen. 21/L

Nők véleménye szerint szórakozóhelyen hogyan kellene megismerkedni velük?

Beszélni korlátozottan lehet. Valami tipp vagy ötlet? Hogyan szeretnétek? Főleg ha csapatban vannak a hölgyek, mert ugye egyedül nem szoktak bulizni.

Van itt olyan, aki szeretne a Szilvesztert szorakozohelyen, wellness futdoben tolteni, de nincs kivel?

Nem Pesten. Balaton, Gyor, Szekesfehervar kornyeken. Privatban irjon, de csak, akit komolyan erdekel. Fiatalabb korosztaly elsosorban, 30-ig bezarolag.

Mennék szórakozóhelyekre, de nincs kivel?

Vannak itt még olyanok (akár fiúk, akár lányok), akik szívesen mennének szórakozóhelyekre, bulikba, de a baráti társaságuk nem vevő az ilyesmire? F24/Pest

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!