Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » MAMI Magyar Motorkerékpár...

MAMI Magyar Motorkerékpár Szakközépiskoláról vélemény? Milyen a közössége?

Figyelt kérdés

2020. okt. 18. 21:16
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Az hogy lehet hogy valakit 539 óra hiányzással nem buktattak meg?

Konkrétan majdnem egész évben nem járt be.

El vagyok keseredve a mai felvételi vizsgám után. Hogyan vigasztaljam magam?

Sziasztok! El vagyok keseredve a mai felvételi vizsgám után. Januárban végeztem a Nyíregyházi Egyetemen anglisztika alapképzésen és most angol nyelvoktató mesterképzésre szerettem volna tovább menni a Debreceni Egyetemre, aminek ma volt a felvételije. Egy kötetlen...

Milyen nehéz az ELTE Filmtudomány MA szóbeli felvételije?

Sziasztok! Két nap múlva megyek szóbeli felvételire erre a szakra és eléggé izgulok miatta. Az írásbeli szakaszon jó pontot kaptam, de itt nem tudom mire számítsak. Összesen 10 perc lesz az egész, de sok mindent leírtak a vizsgakövetelményekhez. Esetleg valaki, aki...

SE ÁOK karon hogyan gyűlnek össze az intézményi pontok? Emelt érettségi vizsgára (Biológia, kémia, fizika) jár pluszpont?

Jövő évben érettségizek, és nem teljesen világos ez a rendszer. Ha nem adnak emelt érettségire pluszpontot szinte lehetetlennek tartom a bekerülést.

Tervez valaki a Leövey-be menni esti tagozatra?

Sziasztok! Tervezem beiratkozni esti tagozatra a leovey klara gimnaziumba! 11.-be mennek, felnott tagozatra. Kivancsi vagyok valakinek van-e velemenye errol az iskolarol, vagy ha esetleg szinten beiratkozik 11. Osztalyba, lenne kedve uzenni

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!