Sárospatak, vagy Debrecen (esetleg Eger). Összetartóbb közösség, jobb hangulatú csoport óvodapedagógia és/vagy tanító szakon mely fenti városok egyetemén van? Az elmúlt években melyiknél hogyan alakult ez? Illetve... Befejezés lent.
Illetve az igaz, vagy csupán városi legenda, hogy a fentiek egyikén jobban segítenek a hallgatónak, kvázi érdekeltek abban, hogy a hallgató sikeresen abszolválja a vizsgákat?
Nem, nem indokolatlan "átlökéseket" kell érteni ezalatt, hanem azt, hogy többet/jobban segítenek a hallgatónak, hogy sikeres legyen a vizsgáknál.

válasza:Nyilván egy kis egyetemen családiasabb a hangulat.
A debrecenire 35 ezren járnak.
(igaz, nem mind óvodapedagógus!:)
Köszönöm!
És erre mit mondasz, mit mondtok?
"Illetve az igaz, vagy csupán városi legenda, hogy a fentiek egyikén jobban segítenek a hallgatónak, kvázi érdekeltek abban, hogy a hallgató sikeresen abszolválja a vizsgákat?
Nem, nem indokolatlan "átlökéseket" kell érteni ezalatt, hanem azt, hogy többet/jobban segítenek a hallgatónak, hogy sikeres legyen a vizsgáknál."

válasza:

válasza:Egerrel mi (vagy legalább mi lehet) a baj?
Nincs összetartó hallgatói csapat
?
Nemtörődöm a tanári kar?
Sok az anyag (azaz többet követelnek vizsgákon, nem elnézően kevesebbet)?
Nem figyelnek eléggé a tananyagokat nehezebben elsajátító hallgatókra?
Más egyéb?

válasza:#8
Mondjuk azt nem tudom hogy koliban akarsz-e lenni vagy albiban
De arra gondolok pl hogy Debrecen este hangosabb mint mondjuk Sárospatak
Kapcsolódó kérdések:
Óvodapedagógia szakon fogok végezni idén és emellé szeretnék valamit még tanulni, csak már levelezőn. Korábban is érdekelt a politológia, és egyedül itt tudnék levelezőn is tanulni, ami még meg is közelíthető. Mik a vélemények az egyetemről? Óvónőként megérné?
"Idegen nyelven folyó képzések esetén idegen nyelvi képzési hozzájárulási díj fizetendő. Az óvodapedagógus (angol nyelven) alapképzési szakon az állami ösztöndíjas és az önköltséges képzésre felvételt nyert hallgatók is 200 000 Ft/félév idegen nyelvi képzési...
jó és rossz, mindennel együtt érdekel :)
Vagy esetleg óvodapedagógiára?
Tudnátok pontos típust mondani? Alt-ot olvastam, de milyen rendszerű? Tudom, h elvileg lehet a suliban venni, de nekem szükségem lenne a típusra is.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!