Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 2026. évben kezdek a Bpi....

123tim kérdése:

2026. évben kezdek a Bpi. Ward Mária Katolikus suliban.Kérem, aki most odajár vagy odajárt írjon. Tartok attól,hogy nem találok barátokat, mert nem a "csenben a sarokban ülős" lány vagyok. Sokat kell tanulni? Milyen a közösség? Köszönöm ha írtok!

Figyelt kérdés

ma 18:46
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Iskola közösségi szolgálat teljesítése után (50 óra) lehet ott dolgozni?

Sziasztok csak érdekelne,hogy lenne-e ilyen lehetőség(bár szerintem nincs sajnos) de azért érdekelne hogy lehetséges lenne-e?

Csak én gondolom azt, hogy ahhoz, hogy valaki szívből szeresse a törit és remekeljen is benne, ahhoz kell egy kis pszichopátia vagy kattosság?

Kb. talán a mindennapi élet történelme az egyetlen olyan terület, amiben nincs annyi gyilkolászás, halál, elbaltázott ötlet, deviáns/beteg szokás. Minden más terület, még egy sima tudománytörténet is tele van ilyenekkel. Sőt, ha valaki egy kimondottan békés világnézet...

Milyen ez a 4 szak a Széchenyi Egyetemen ? Győr Széchenyi Egyetemre készülök most állok jelentkezés előtt. Írnátok a következő 4 szakról mit kell...

De magáról az egyetemi életről is írhattok pl. miben más mint a középsuli stb. Kérlek olyan írjon, aki odajár. Előre is köszönöm az értékelhető és segítő válaszokat.

Tudtok olyan helyet Budapesten ahol nem túl közösségi emberként is letudhatnám az IKSZ-es óráim?

Kb. csak ilyeneket találok hogy kisgyerekeknek kell programot szervezni, vagy körbe kell vezetni embereket... Ne vessetek meg, de ez nagyon nem nekem való.

Közösségi szolgálat, másnál se egyszerű?

A mi sulink honlapján nincs semmi a közösségi szolgálattal kapcsolatban. Már írtam a sulinak, de egyszerűen nem értem miért nem lehet ezt nyíltan, jól látható helyre feltenni a weboldalra a fontos információk közé. Lényeg, hogy nincs lista, és nem tudom hogy a...

Közösségi szolgálat?

Sziasztok! A közösségimet most fejeztem be, de aláiratni csak hétfőn tudom az jó ha januárban mikor vissza megyünk suliba akkor adom be 12.-es vagyok

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!