2026. évben kezdek a Bpi. Ward Mária Katolikus suliban.Kérem, aki most odajár vagy odajárt írjon. Tartok attól,hogy nem találok barátokat, mert nem a "csenben a sarokban ülős" lány vagyok. Sokat kell tanulni? Milyen a közösség? Köszönöm ha írtok!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok csak érdekelne,hogy lenne-e ilyen lehetőség(bár szerintem nincs sajnos) de azért érdekelne hogy lehetséges lenne-e?
Kb. talán a mindennapi élet történelme az egyetlen olyan terület, amiben nincs annyi gyilkolászás, halál, elbaltázott ötlet, deviáns/beteg szokás. Minden más terület, még egy sima tudománytörténet is tele van ilyenekkel. Sőt, ha valaki egy kimondottan békés világnézet...
De magáról az egyetemi életről is írhattok pl. miben más mint a középsuli stb. Kérlek olyan írjon, aki odajár. Előre is köszönöm az értékelhető és segítő válaszokat.
Kb. csak ilyeneket találok hogy kisgyerekeknek kell programot szervezni, vagy körbe kell vezetni embereket... Ne vessetek meg, de ez nagyon nem nekem való.
A mi sulink honlapján nincs semmi a közösségi szolgálattal kapcsolatban. Már írtam a sulinak, de egyszerűen nem értem miért nem lehet ezt nyíltan, jól látható helyre feltenni a weboldalra a fontos információk közé. Lényeg, hogy nincs lista, és nem tudom hogy a...
Sziasztok! A közösségimet most fejeztem be, de aláiratni csak hétfőn tudom az jó ha januárban mikor vissza megyünk suliba akkor adom be 12.-es vagyok
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!