Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Földrajz érettségi. Jön...

Földrajz érettségi. Jön valaki csütörtökön?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én most csütörtökön teszek középszintű földrajz érettségit. Nagyon sokat tanultam rá, kiírtam a 4 könyv anyagát, de mégis kevés a tudásom. Megoldottam 1-2 feladatlapot és sosem lett 85% felett, pedig tényleg mindent bemagoltam. Világ életemben 5-ös voltam föciből, de kezdek aggódni, hogy elrontom az érettségim!

Ti hogy tanultok rá?

Van valami megérzésetek a térképpel kapcsolatban, hogy mik lesznek?

Szerintem világtérképnél esélyes Afrika, Európán belül Franciaország, Magyarországnál én Szeged környékére tippelek, vagy a Fertő-tó közelére.

2011. máj. 9. 09:50
 1/3 anonim válasza:

Én tavaly érettségiztem földrajzból,nem kell félni tőle..én nem is voltam nagyon jó,főleg a regionális földrajz volt a gyengém..állandóan hármast kaptam belőle..

de az érettségin az írásbeli 92% lett..szóval ha te mindig jó voltál,nem kell félned,nem nehéz az érettségi,egyszerűbb,mint egy sima dolgozat,de komolyan :)

topot nagyon jól nézd át,a többivel nem lesznek gondok :)

sok szerencsét!

2011. máj. 9. 10:17
 2/3 anonim válasza:

Szia! Igen én. Tizenegyedikes vagyok és előrehozott föcit teszek. Igazából átolvastam a 9. és a 10.tankönyvet. Topográfiát meg tudom. Most igazából Ázsiára gondoltam, olyan régen volt, meg Japán miatt is beletehetik. Fogalmam sincs mit nézzek még át, mit tanuljak. Az atlaszban a válaszok 60% benne van :)

Nekem a számolásos, pénzes dolgok nem nagyon mennek :/ A végén meg csodálkozok, mert a megoldókulcsban tök egyszerűen, matematikai számítással megoldható :/ Lehet csak én bonyolítom túl :S:S

Szóval neked is sok sikert :)

2011. máj. 10. 17:13
 3/3 anonim válasza:

én is előrehozottat csinálok.

ha tényleg úgy szokott lenni h könnyű év, nehéz év akkor szerintetek most nehéz lesz? mert a tavalyi nagyon könnyű volt

2011. máj. 11. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!