Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Most érettségiztem, sajnos a matekot nagyon elszúrtam, nem hittem, hogy ennyire. Első fele hibátlan lett a másodiknál viszont leblokkoltam. Utólag azért jobban menne, de így most amit megjelöltem nagy valószínűséggel elmegy. Bme-Vik-ről lenne szó. Várnátok egy évet még vagy februárban mennétek Elte-ik-ra? Most ősszel újracsinálnám a matekot, meg egy felsőfokú nyelvvizsgát angolból...

2014. máj. 7. 16:00
 1/3 A kérdező kommentje:
Ami még aggaszt, hogy 5 éves iskolába jártam. Elte-vel úgy végeznék, mintha szeptemberben kezdeném a BME-t. BME meg egy évvel tolódna... 24 helyett 25 évesen tudnám befejezni, mennyire gáz így?
2014. máj. 7. 16:03
 2/3 Tom Benko ***** válasza:
Nem gáz. Az egyetemen úgyis azt fogják nézni, hogy ténylegesen mit tudsz (elvileg). Oda menj, amelyik neked inkább megfelelő.
2014. máj. 8. 07:18
 3/3 Sidel ***** válasza:
Azért még nincs minden veszve... BME-VIK-en nem szokott olyan magas lenni a ponthatár. Nem is az számít, hogy sikerült az érettségi, hanem hogy mennyire biztos a tudásod. Az anyagnak csak egy része az, amit az egyetemen tudni kell és ha azt tudod, akkor nagy gondod nem lehet...
2014. máj. 8. 12:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!