BME-re jelentkezők! Hány pontotok lesz?
Figyelt kérdés
Már fent van a legtöbb érettségi javitókulcsa, azzal kb be lehet lőni, hogy hány százalékos. Nekem kb 390 lesz.2014. máj. 7. 20:35
2/14 anonim válasza:
Azért a 'legtöbb érettségi' erős túlzás, főleg azt tekintve, hogy legtöbben a matekon kívül infóval/fizikával/kémiával jelentkeznek, amik még nem voltak...
3/14 A kérdező kommentje:
Gépészmérnökire jelentkezem
2.:Igazad van, én infóból előrehozottat tettem és most eszembe se jutott, hogy másnak még lehet hátra érettségije
2014. máj. 7. 21:17
4/14 anonim válasza:
cső kérdező. 1.éves bme gépész vagyok. Ha jót akarsz magadnak és felvesznek, nyári szünetben szánj időt arra hogy : megtanulsz előre deriválni, integrálni, sorozathatárértéket számolni, átnézed rohadtul a fizikát, különben nightmare lesz. minden tárgy olyan mint 1 valamiből érettségizni ha nem durvább. ha meg igazán be akarod biztosítani magad , nyáron neten találsz egy bme gépész hallgatót és kéred mutasson 1 kis első féléves anyagot h ne félév közben kelljen először szembesülni vele. üdv
5/14 A kérdező kommentje:
integrálni deriválni tudok, a matekkal nincs baj
ha valamivel van, az a fizika...mármint azt nem tudom olyan jól, tehát azt mindenképp át akarom nézni, és köszi a tanácsokat
2014. máj. 7. 23:16
6/14 anonim válasza:
hát pedig a fizika nagyon kell. középsulis fizika az mese habbal, az emelt fizika meg kb énekóra :D
7/14 A kérdező kommentje:
Jó, ment is a fizika, nem arról van szó
csak mostanában nem nagyon fizikáztam és sokat felejtettem.
2014. máj. 8. 20:27
8/14 anonim válasza:
9/14 anonim válasza:
ha már megy integrálás deriválás akkor jó neked ezzel nem lesz gond. Aki ott találkozik vele először(elég sokan, én is anno) azok asse tudják mi van, a 0ról megtanulni az analízist úgy hogy a nyakadon van még 7 tantárgy nem egyszerű.
10/14 anonim válasza:
Szereny becsleseim szerint 448 pontom lesz vagy az alatt valamivel. BME mechatronikara jelentkeztem, masodik helyen pedig villamosmernok van, tehat nem jelentek szamodra konkurenciat. Viszont egyik osztalytarsam, aki gepeszmernok szeretne lenni, tegnap becslest vegzett es 406 pont jott ki neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!