Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogyan hiányozzak a sulibol...

Hogyan hiányozzak a sulibol 2-3 hetet?

Figyelt kérdés

Ev vegi hajra van es egesz eves tz-k. Pont eros kettes vagyok mindenbol. Megtanulni ugyse fogom tudni szinte minden tantargybol a dolgozat anyagait.

Az utcso 2-3 hetbe hogyan irassam ki magam ?csak ertelmes valaszokat!! Es nem erdekel h megkene tanuljam mivel evvel nem segit...

2014. máj. 12. 15:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
És ha nem írod meg a dogákat, akkor hogy fognak lezárni év végén?
2014. máj. 12. 15:58
 2/13 anonim ***** válasza:
azt felejtsd el hogy meguszhatod a temazarokat, anelkul vagy nem zarnak le, vagy egyesnek veszik.
2014. máj. 12. 16:05
 3/13 A kérdező kommentje:
De ha beteg vagyok vagy elutazok akkor h iratjak meg ?????
2014. máj. 12. 16:08
 4/13 A kérdező kommentje:
Eleg jegyem van h le tudjanak zarni
2014. máj. 12. 16:09
 5/13 anonim ***** válasza:

Akkor valahogy úgyis meg kell írnod :/

Max téged később zárnak le, végső esetben külön behívnak.

Csak az mentene meg, ha kórházba kerülnél egy hónapig. Azt meg nem hiszen hogy megéri...

2014. máj. 12. 16:11
 6/13 anonim ***** válasza:
Én csak a saját példámat tudom hozni, nekem egész évben alig volt néhány hiányzásom, aztán május elején az előrehozott érettségi miatt alig jártam be, sőt év végéig egyáltalán nem is mentem! az orvosnak könyörögj felmentésért. 247 óra hiányzással és szín ötössel zártam az évet :); nem érdeke a tanároknak sem a buktatás, csak legyen elég jegyed, és a többieknek ne hencegj, hogy te milyen könnyen megúsztad az év végét!
2014. máj. 12. 16:11
 7/13 anonim ***** válasza:
az orvostól kérj igazolást ** és majd vidd be valamikor év végén! amikor már jobban leszel :D
2014. máj. 12. 16:12
 8/13 A kérdező kommentje:

Kedves utolso!

Akkor azt mondod, hogy meg lehet uszni orvosi igazolassal ?:)

2014. máj. 12. 16:13
 9/13 anonim ***** válasza:

igen :) csak legyen elég jegyed, és a többiekkel ne beszélj, mert könnyen megmondanák a tanárnak, hogy direkt nem jössz !

nekem simán bevált :)

2014. máj. 12. 16:16
 10/13 A kérdező kommentje:

Mindenbol van minimum 3-4 jegyem masodik felevbe.

Koszi a valaszokat!!

2014. máj. 12. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!