Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyiket válasszam? (többi lent)

Melyiket válasszam? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szeptembertől 9.–es leszek (gimnázium) és nagyon szeretek kézizni mert régebben is kéziztem csak abbahagytam, de a suliban vannak külön nyelv órák is mint pl. A lengyel és nekem nagyon tetszik az egész nyelv meg minden, de a problémám innen jön; melyiket válasszam?Miért? Nem akarok mind2-re járni mert az már sok lenne egy gimiben + nekem 1óra buszozás mire hazaérek szóval.....
2014. máj. 15. 16:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezt neked kell eldöntened. Tedd fel magadnak a kérdést, 'Mi fontosabb nekem'? (Ha egyszerre mindkét helyre nem tudnál járni.)

Kézilabdázni akarok vagy nyelvet tanulni? Ha kézilabdázást csak a tested fitten tartására, edzésre fordítanád, akkor válaszd a nyelvtanulást, a sportot pedig hozd be futással, biciklizéssel, hogy a mozgás így se maradjon ki az életedből. Én azt mondom válaszd az idegen nyelv tanulását, tapasztalatból. Vannak drága nyelvtanfolyamok. Tanulj ingyen nyelvet! Használd ki! Sose tudod, hogy később mikor lesz rá szükséged. Szerintem hasznosabb lenne, ha ezt választanád.

2014. máj. 15. 23:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Oké köszi, szerintem is az lesz:))
2014. máj. 16. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!