Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » PTE-ÁOK-ra hány pontotok van?

PTE-ÁOK-ra hány pontotok van?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy mindenkinek tele a hócipője az esélyek latolgatásával, de nagyon izgulok, bocsi :D Nekem 410 pontom van. Nektek?

2016. júl. 4. 13:57
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Nekem is 420 van, és szerintem nem voltak könnyűek az érettségik. Legalább is én nagyon elrontottam mindkettőt, kémiát az írásbelivel, bioszt a szóbelivel.

Amúgy én is csak azt látom az oldalon mindenhol, hogy orvosira jelentkezőknek szinte mindenkinek 450+ pontja van, nagyon nyomasztó tényleg.....:'(

Nagyon izgulok én is, igazából nem telik el úgy nap, hogy ne játszanám el a hattyú halálát valakinek... :((

2016. júl. 7. 19:59
 12/26 A kérdező kommentje:
Hát igen mert mondjuk egy emelt szintű vizsgán nem tudom miért nem elég az,hogy valaki hozta az 5 ös szintet :/Persze értem én,hogy valami alapján rangsorolni kell,csak kicsit túl sokat követelnek,legalábbis én úgy érzem.
2016. júl. 7. 20:14
 13/26 anonim ***** válasza:

Két témakört nem tudtam átnézni a biosz szóbelire, pont azokat húztam....a sírást vissza kellett tartanom a vizsgán. Pedig tanultam lelkiismeretesen az évek alatt, de hát felejt az ember.

Amúgy nekem a tanáraim mondták, hogy régebben nem követeltek ennyit a középiskolásoktól. Alapból elég volt egy emelt.

2016. júl. 7. 20:27
 14/26 A kérdező kommentje:
Basszus :/ Nagyon sajnálom...Nekem a szóbelik nagyon jók lettek az írásbelik viszont siralmasak....reménykedjünk!Bár te a 420 pontoddal szerintem nyugodt lehetsz amúgy :D Úgy tűnik én tényleg béna voltam :D
2016. júl. 7. 22:12
 15/26 anonim ***** válasza:
422
2016. júl. 10. 19:54
 16/26 anonim válasza:
Nekem is tavaly 410 pontom volt, én is nagyon izgultam, de nyugi, meglesz az! Mások pontszáma ne érdekeljen, mert úgyis csak azok írják le, akik nem szégyenlik, 450 feletti pontszámot meg én is büszkén írnék le mindenhova:D De azért sok szerencsét!
2016. júl. 13. 16:46
 17/26 A kérdező kommentje:
De aranyos vagy :) Köszi :) Hát remélem,hogy elég lesz... :)
2016. júl. 14. 12:59
 18/26 anonim ***** válasza:
Nekem is 419 :D de én statisztikáztam, és megnéztem 2015 2014 és 2013 ban hányan jelentkeztek összesen és mennyi volt a ponthatár, idén kevesebben jelentkeztek mindenfelé, a tesóm orvosin van ő ugy gondolja, hogy azért voltak "könnyűek" az érettségik, mert kevesebben jelentkeztek, és hogy ne zuhanjon a ponthatár sokat, szerintem nem nayon fog változni a tavajihoz képest. Remélem . :))
2016. júl. 20. 01:36
 19/26 A kérdező kommentje:
Hmmm .... érdekes logika.De az érettségi feladatlapokat nem úgy sorsolják ki? Az mindenképpen jó hir,h kevesebben jelentkeztek. :D Reméljük neked lesz igazad!Bár a 419 elég jó,nem hiszem,hogy van okod aggodalomra.
2016. júl. 21. 14:44
 20/26 anonim ***** válasza:
de de ugy sorsolják ki, de ha alapból az összes példa könynebbre van összeállitva, akkor sorsolhatnak érted.. Eléggé izgulok.
2016. júl. 21. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!